Πως θα φτιαξουμε μονοι μας υφασματινα βραχιολακια σε 5 λεπτα!

Το cremedelacraft.com είναι ένα πολύ όμορφο blog στο οποίο μπορεί κανείς να βρεί πολλές ιδέες για να φτιάξει πράγματα για τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και για να φτιάξει όμορφα αξεσουάρ. Το ενδιαφέρον στις κατασκευές αυτές είναι πως η δημιουργός τους, η Natalie, χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο υλικά τα οποία τα έχουμε συνηθίσει να εξυπηρετούν έναν άλλο σκοπό.

Αυτό που κάνει δηλαδή είναι να δίνει έναν νέο ρόλο, μια “νέα ζωή” σε αντικείμενα που ήδη υπάρχουν μέσα στο σπίτι.

χειροποιητα υφασματινα βραχιολακια

Ανάμεσα στις πολλές κατασκευές τις οποίες μπορεί κανείς να βρει στο cremedelacraft.com ξεχωρίζουν σίγουρα τα χειροποίητα υφασματινα βραχιολακια που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Πανέμορφα, παιχνιδιάρικα, καλοκαιρινά βραχιολάκια τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε μέσα σε πέντε λεπτά.

υφασματινα βραχιολακια

Όπως βλέπουμε, τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι πολύ εύκολο να τα βρούμε μέσα στο σπίτι μας. Μια κρεμάστρα από σύρμα και υφάσματα που μας περισσεύουν είναι όλα όσα θα χρειαστούμε. Η φωτογραφία είναι πολύ κατατοπιστική για τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα φτιάξουμε αρκετά υφασματινα βραχιολακια, θα φορέσουμε πολλά μαζί και κάποια θα χαρίσουμε σίγουρα στις φίλες μας!

Επισκεφθείτε το cremedelacraft.com για να δείτε και άλλες προτάσεις και κατασκευές της Natalie. Μερικές από αυτές, έχουν πολύ ενδιαφέρον!


Comments

Πως θα φτιαξουμε μονοι μας υφασματινα βραχιολακια σε 5 λεπτα! — 1 Comment

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *