Ενα υφασμα σε σπρει!

Φανταστείτε το εξής σκηνικό: ξυπνάτε το πρωί για να ετοιμαστείτε για τη δουλειά και ανοίγετε την ντουλάπα για να δείτε τι θα φορέσετε. Όμως η ντουλάπα σας αντί για μπλούζες, παντελόνια κτλ. έχει μια συλλογή από…σπρέι!  Όχι σπρέι ό,τι και ό, τι αλλά σπρέι που ψεκάζουν…ύφασμα! Επιλέγετε λοιπόν το χρώμα που θέλετε, ψεκάζεστε και έτοιμοι για τη δουλειά!!! Υπερβολικό; Μπορεί αλλά η τεχνολογία έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Ενα υφασμα σε σπρει!

Το 2000 η εταιρία Fabrican παρουσίασε ένα υφασμα σε σπρει που όπως ισχυρίζεται η ίδια μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο.

υφασμα σε σπρει 1Ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές χρήσεις του; Πρώτα απ’ όλα θα ήταν ιδανικό για στιγμιαία τροποποίηση των ρούχων (π.χ. μπαλώματα) αλλά και για την δημιουργία ρούχων που θα εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα.

υφασμα σε σπρει 2

Θα το τολμούσατε;

Η εταιρία υποστηρίζει ακόμη πως στην ιατρική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να “ψεκάζονται” αποστειρωμές γάζες και επίδεσμοι στους ασθενείς.

Για σκεφτείτε τέλος να ετοιμάζεστε για ταξίδι και αντί να γεμίζετε την βαλίτσα σας με πετσέτες, σφουγγάρια κτλ. να παίρνετε μαζί σας μόνο ένα σπρέι!

υφασμα σε σπρει 3


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *