Ιδανικα χτενισματα για να φορεσουμε καπελο!

Τα καπέλα, όπως άλλωστε και όλα τα αξεσουάρ, όταν είναι τα σωστά μπορούν να δώσουν πολύ στιλ στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Αρκεί βέβαια να φοριούνται σωστά! Λέγοντας σωστά δεν εννοείται μόνο η κατάλληλη περίσταση και το κατάλληλο ντύσιμο αλλά φυσικά και το κατάλληλο χτένισμα!

Ας μη ξεχνάμε πως ένα καπέλο πάντα τραβάει την προσοχή στο κεφάλι και στα μαλλιά μας!

ιδανικα χτενισματα για να φορεσουμε καπελο!

χτενισματα ιδανικα για καπελο κυματιστα

Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά δεν είναι μόνο για την παραλία! Ανήκουν σίγουρα στα ιδανικα χτενισματα για καπέλα και για σκούφους. Ακόμη και εάν τα μαλλιά μας μπερδευτούν λιγάκι κάτω από το καπέλο, μπορούμε εύκολα να τα διορθώσουμε! Στο caraloren.com μπορείτε να δείτε σε βίντεο πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το χτένισμα.

ιδανικα χτενισματα για καπελο φραντζα πισω

Η φράντζα πολλές φορές μας δυσκολεύει όταν φοράμε σκούφους ή καπέλα. Μπορούμε όμως με τσιμπιδάκια να την κρατήσουμε πίσω. Για το χτένισμα της παραπάνω φωτογραφίας μπορείτε να επισκεφθείτε το beautifulmess.com όπου και υπάρχουν φωτογραφίες βήμα προς βήμα.

χτενισματα ιδανικα για καπελο κοντα

Για πιο κοντά μαλλιά το ελαφρώς ατημέλητο χτένισμα της φωτογραφίας μοιάζει ιδανικό. Δείτε πώς θα το πετύχετε στο keikolynn.com.

χτενισματα ιδανικα για καπελο πλαι

Τέλος, κάθε φορά που θέλουμε να “πάρουμε το καπελάκι μας και να φύγουμε” δε χρειάζεται να είμαστε αχτένιστες. Ένα γρήγορο χτένισμα είναι η κοτσίδα στο πλάι όπως αυτή της φωτογραφίας από το freckled-fox.com.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *