Χειροτεχνιες με χαρτοκουτα!

Τα χαρτόκουτα και τα χαρτοκιβώτια μπορούν να γίνουν πρώτης τάξεως υλικό για να φτιάξουμε απίθανες κατασκευές για τα παιδιά μας, παρέα με τα παιδιά μας. Είναι οικονομικό υλικό, δεν το πληρώνουμε καθόλου στις περισσότερες των περιπτώσεων, και μπορούμε να το βρούμε σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις ανάλογα με την κατασκευή που θέλουμε να φτιάξουμε.

Δεν είναι βέβαια ένα υλικό αντοχής, δε θα φτιάξουμε πράγματα που περιμένουμε να αντέξουν για πολύ καιρό, αλλά το σίγουρο είναι πως τη δουλειά του την κάνει πολύ καλά. Εξάλλου, ως γνωστόν, τα παιδιά βαριούνται εύκολα ακόμη και τα πιο ακριβά παιχνίδια.

οικονομικες χειροτεχνιες με χαρτοκουτα

Ας δούμε όμως μερικές όμορφες ιδέες από το διαδίκτυο για χειροτεχνιες με χαρτοκουτα για μικρά παιδιά!

χειροτεχνιες με χαρτοκουτα χωρος παιχνιδιου

Για τα μικρά παιδάκια μπορούμε να φτιάξουμε έναν χώρο για παιχνίδι και να τον ζωγραφίσουμε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού…Η ιδέα είναι από το theimaginationtree.com

χειροτεχνιες με χαρτοκουτα καπελα

Μπορούμε να φτιάξουμε ωραιότατα καπέλα, για ένα cowboy πάρτι όπως έκανε η Μαρία στο genethlia.gr.

χειροτεχνιες με χαρτοκουτα πλυντήριο

Μια εύκολη κατασκευή είναι το πλυντήριο φτιαγμένο από χαρτοκιβώτιο στις κατάλληλες διαστάσεις. Θα το ζωγραφίσουμε και μετά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κόψουμε την πόρτα του πλυντηρίου. Η φωτογραφία είναι από το estefimachado.com.br.

χειροτεχνιες με χαρτοκουτα κιθαρα

Στο ikatbag.com υπάρχει αναλυτικό tutorial για να φτιάξουμε μια κιθάρα από χαρτόκουτα.

χειροτεχνιες με χαρτοκουτα πολη

Μπορούμε να φτιάξουμε ακόμη και μια ολόκληρη πόλη για ατελείωτο παιχνίδι! Η φωτογραφία είναι από το camillaengman.blogspot.gr.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *