Χειροτεχνιες για παιδια με σπιρτοκουτα

Και τι δεν μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά με τα συνηθισμένα σπιρτοκουτα ! Πολύ απλές, εύκολες, πρωτότυπες και οικονομικές χειροτεχνίες και κατασκευές για παιχνίδι ή για τη διακόσμηση του δωματίου τους.

Τα παιδιά τρελαίνονται για μινιατούρες, οπότε και τα σπιρτοκουτα με το μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικά για να φτιάξουν πράγματα από το περιβάλλον τους σε μικρότερο μέγεθος.

Τα σπιρτοκουτα είναι πολύ οικονομικά και τα βρίσκουμε σε κάθε σουπερμάρκετ. Μαζί με άλλα υλικά όπως χάντρες, μαρκαδόρους, χαρτί και κορδέλες μπορούν τα παιδιά να περάσουν ένα πολύ δημιουργικό απόγευμα.

Χειροτεχνιες για παιδια με σπιρτοκουτα

χειροτεχνιες για παιδια με σπιρτοκουτα

  1. Τι να πω! Θέλω να γίνω πάλι παιδί και να κατασκευάσω για τις μικρές κουκλίτσες μου αυτό το υπέροχο υπνοδωμάτιο. Ένα κομοδίνο από τέσσερα μικρά σπιρτοκουτα και ένα κρεβάτι από ένα μεγάλο σπιρτόκουτο. Στη σελίδα rylandpeters.blogspot. θα βρείτε τις οδηγίες και επιπλέον φωτογραφίες.
  2. Εδώ το σπιρτόκουτο έχει ντυθεί και επενδυθεί με μικρές χρωμοσελίδες. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο homemadecity.com
  3. Τέλειο! Ένα βαλιτσάκι ταξιδιού με διαβατήριο και οδηγό ταξιδιού από σπιρτόκουτο. Από το forum του www.craftster.org
  4. Ένα βιβλίο μινιατούρα από και για μικρά ζουζούνια. Τις οδηγίες θα τις βρείτε στο luckybeans.typepad.com
  5. “Τέχνη” μινιατούρα από μικρά παιδιά για τη διακόσμηση του δωματίου τους. Στη σελίδα craftandcreativity.com θα βρείτε τις οδηγίες και περισσότερες φωτογραφίες. 

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *