Ο χαλκος στη διακοσμηση – 5 ωραιες DIY ιδεες

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο χαλκος επέστρεψε δυναμικά στη σύγχρονη διακόσμηση και στη ζωή μας. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από τον άνθρωπο, με πολύ όμορφο και ιδιαίτερο χρώμα.

Ταιριάζει σε διαφορετικά στιλ διακόσμησης από το μίνιμαλ μέχρι το vintage και το ρουστίκ. Συνδυάζεται άψογα με άλλα υλικά της φύσης όπως το ξύλο και την πέτρα, με vintage στοιχεία αλλά ακόμα και με έντονα χρώματα συμπεριλαμβανομένου και του μαύρου. Ο χαλκος δεν προσθέτει μόνο ζεστασιά, αλλά και αρκετή δόση γκλάμουρ.

Συνήθως συναντάμε το χαλκό σε μικρές επιφάνειες, σε έπιπλα  ή σε διακοσμητικά αντικείμενα. Ανθοδοχεία, γλάστρες, φωτιστικά, πιατέλες και βοηθητικά τραπέζια είναι λίγα από τα αντικείμενα στα οποία χρησιμοποιείται ο χαλκος.

Μπορείτε λοιπόν με ένα ακρυλικό χρώμα να βάψετε πολλά παλιά αντικείμενα στο σπίτι σας και να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ο χαλκος στη διακοσμηση – 5 ωραιες DIY Iδεες

χαλκος στη διακοσμηση - diy ιδεες για το σπιτι

  1. Ένα γυάλινο ανθοδοχείο έχει βαφτεί με ακρυλικό χρώμα σε σπρέι.Source:  www.amerrymishapblog.com
  2. Υδραυλικές σωλήνες χαλκού έχουν μετατραπεί σε πολύ όμορφες επιτοίχιες κρεμάστρες. Στη σελίδα  www.decoracionde-interiores.com μπορείτε να δείτε κι άλλες DIY ιδέες με χαλκό.
  3. Με λίγο ακρυλικό χρώμα σε σπρέι, ένα παλιό φωτιστικό δαπέδου από το Ikea έχει γίνει καινούριο. Source: www.idainteriorlifestyle.com
  4. Για να φτιάξετε αυτά τα όμορφα μπολ για τα χρυσαφικά σας, θα χρειαστείτε πυλό και φύλλο χαλκού. Source: decor8blog.com
  5. Καταπληκτικό! Αυτή η μολυβοθήκη μπορεί να μας θυμίζει παλιές εποχές, αλλά είναι πολύ στη μόδα! Source: www.freutcake.com

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *