Πως αφαιρουμε τσιχλα απο τα ρουχα!

Το να κολλήσει τσιχλα στα ρούχα σας, στα παπούτσια σας, ή ακόμη χειρότερα, στα μαλλιά σας, σίγουρα δεν είναι και ο, τι πιο ευχάριστο μπορεί να σας συμβεί! Δεν θα διαφωνήσετε όμως πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια ανάλογη εμπειρία… Αλήθεια ξέρετε πως το να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την τσίχλα όσο ακόμη είναι μαλακή είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε; Στην πραγματικότητα ο αποτελεσματικότερος τρόπος για την ξεφορτωθείτε είναι το να την …παγώσετε!!! Πώς; Διαβάστε αμέσως τις αναλυτικές οδηγίες που ακολουθούν!

Πως αφαιρουμε μια τσιχλα που εχει κολλησει στα ρουχα μας!

  1. Βάλτε μια παγοκύστη πάνω στην τσίχλα και αφήστε την για 20 περίπου λεπτά μέχρι να παγώσει. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε το ρούχο σε μια σακούλα και να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη για αρκετή ώρα.

    τσιχλα: πως την αφαιρουμε απο τα ρουχα 1

    source: wikihow

  2. Με την πίσω πλευρά ενός μαχαιριού “ξύστε” την τσιχλα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή αν η τσιχλα έχει κολλήσει σε λεπτά και ευαίσθητα υφάσματα.
  3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της τσίχλας με μια σκληρή βούρτσα. Έπειτα πλύνετε το ρούχο σας όπως συνήθως.

Αν η τσίχλα έχει κολλήσει στα μαλλιά σας (πράγμα που πραγματικά απευχόμαστε!!!) ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με την παγοκύστη. Έπειτα βουρτσίστε πολύ καλά τα μαλλιά σας.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *