Διακοσμηστε τον τοιχο σας με αστερισμους!

Σε ποιον δεν αρέσει να κοιτά τον έναστρο ουρανό; Υπάρχει μια μαγεία σε αυτό ιδίως κάτι πανέμορφες καλοκαιρινές νύχτες που δε θες να τελειώσουν ποτέ! Πριν παρασυρθούμε όμως σε άλλου είδους ιστορίες ας δούμε πως μπορούμε να φέρουμε τον ουρανό με τ΄άστρα στο σπίτι μας και συγκεκριμένα στους τοίχους του σπιτιού μας.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το πετύχουμε αυτό κι εμείς σήμερα θα δούμε τρεις διαφορετικούς για να διαλέξουμε αυτόν που μας αρέσει περισσότερο!

 διακοσμηστε τον τοιχο σας με αστερισμους

διακοσμηστε τον τοιχο σας με αστερισμους καμβας

Ο πρώτος τρόπος είναι να φτιάξουμε έναν πίνακα όπως αυτόν της φωτογραφίας. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να εκτυπώσουμε από το ίντερνετ μια φωτογραφία με αστερισμούς. Θα χρειαστούμε βεβαίως κι έναν καμβά τον οποίο θα βάψουμε με μαύρο ακρυλικό χρώμα. Στη συνέχεια θα ζωγραφίσουμε με άσπρο μαρκαδόρο τους αστερισμούς όπως τους βλέπουμε στην εκτυπωμένη μας φωτογραφία. Αυτό είναι και το πιο χρονοβόρο αλλά και διασκεδαστικό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Με ένα καρφί στο κατάλληλο μέγεθος θα τρυπήσουμε τον πίνακα στα σημεία που θέλουμε να είναι φωτεινά και θα περάσουμε από πίσω φωτάκια LED. Στο makezine.com υπάρχει ένα πολύ ωραίο video όπου φαίνονται καθαρά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

διακοσμηστε τον τοιχο σας με αστερισμους κεντημα

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κεντήσουμε τους αστερισμούς επάνω σε ύφασμα το οποίο μετά θα κορνιζάρουμε. Εύκολο ακόμη και για τους αρχάριους του κεντήματος. Στο dananddianahulme.blogspot μπορούμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

διακοσμηστε τον τοιχο σας με αστερισμους

Πολύ όμορφη ιδέα για μια κρεβατοκάμαρα ή για παιδικό δωμάτιο είναι να ζωγραφίσουμε αστερισμούς στον τοίχο. Φαίνεται  πολύ όμορφο όταν είναι σκούρο το χρώμα του τοίχου ή ακόμη καλύτερα βαμμένο με chalkboard. Το chalkboard είναι ένα ειδικό ακρυλικό χρώμα το οποίο μετατρέπει μια απλή επιφάνεια σε επιφάνεια μαυροπίνακα και είναι πολύ στη μόδα. Η φωτογραφία είναι από το onelittlemomma.com.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *