4 χειροποιητες θηκες καλωδιων!

Δε βαρεθήκατε να βλέπετε μπερδεμένα τα καλώδια του φορτιστή του κινητού σας, της κάμερας, του tablet σας και πάει λέγοντας; Αν ναι, μάλλον ήρθε η ώρα να βρείτε έναν τρόπο να βάλετε μια τάξη στο γραφείο σας και να κάνετε ευκολότερη τη ζωή σας! Πώς; Με τις ιδέες που θα βρείτε παρακάτω για να φτιάξετε μόνοι σας πρωτότυπες και πρακτικές θηκες καλωδιων! Τα σχέδια είναι πολλά και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα…Για να δούμε λοιπόν 4 από τα καλύτερα tutorials που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Χειροποιητες θηκες καλωδιων

4 θηκες καλωδιων 1

  1. Στο www.designlovefest.com θα μάθετε όχι μόνο το πώς θα φτιάξετε τη μίνι θήκη με το κλιπ αλλά και το πώς θα διακοσμήσετε με washi tape τα βαρετά λευκά καλώδια των φορτιστών!
  2. Διαλέξτε όμορφα υφάσματα και ράψτε θηκες καλωδιων με χρατς…Το πλήρες και αναλυτικό tutorial θα το βρείτε στο leafytreetopspot.blogspot.gr.
  3. Ένας κομψός, μαύρος δερμάτινος φιόγκος κρύβει τα ακουστικά του κινητού μας με τον καλύτερο τρόπο.  Να μια ωραία ιδέα για να μην ψάχνουμε απεγνωσμένα τα ακουστικά στην τσάντα μας αλλά και για να μην περνούμε ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να τα ξεμπερδέψουμε!!! Λεπτομέρειες για να φτιάξετε τη θήκη-φιόγκο θα βρείτε στο monsterscircus.com.
  4. Και τέλος, μια μεγάλη δερμάτινη θήκη που μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα καλώδια που χρησιμοποιείτε. Οι λεπτομέρειες κατασκευής βρίσκονται στο www.brit.co.

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *