Διακοσμηση τοιχου με ταπετσαρια πουα

Την ταπετσαρια πουα παλαιότερα την συναντούσαμε μόνο σε παιδικά δωμάτια. Αυτό βέβαια έχει αλλάξει και πλέον χρησιμοποιείται σε όλο το σπίτι από το υπνοδωμάτιο μέχρι το σαλόνι.

Σαφώς δεν πρέπει να το παρακάνουμε και να καλύψουμε όλους τους τοίχους ενός δωματίου, αλλά να περιοριστούμε μόνο σε έναν. Επιπλέον μπορούμε να συνδυάσουμε την ταπετσαρια πουα με άλλα σχέδια όπως παραδείγματος χάριν το καρό, τις ρίγες, τους ρόμβους, το animal, κ.α., και να περιοριστούμε μόνο σε ένα πιο έντονο χρώμα για να αποκτήσουμε αρμονία και ισορροπία. Η πιο διαδεδομένη ταπετσαρία είναι η λευκή με μαύρα πουα αφού και αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ στη μόδα.

διακοσμηση στο σπιτι με ταπετσαρια πουαΜια πολύ εντυπωσιακή είσοδος σπιτιού όπου κυριαρχούν το λευκό, το μαύρο και το έντονο πράσινο. Ο κεντρικός τοίχος έχει ντυθεί με λευκή ταπετσαρία με μαύρα πουα, ενώ οι σκάλες με ένα χαλί σε έντονο πράσινο, το οποία το βρίσκουμε και στο φωτιστικό και στο βοηθητικό τραπεζάκι. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα διαφορετικά σχέδια στα χαλιά και στην κουρτίνα.

Source: www.joannahenderson.com via www.desiretoinspire.net

διακοσμηση σαλονιου με ταπετσαρια πουαΈνα σαλόνι σε ύφος vintage με μία καταπληκτική λευκή ταπετσαρία με κίτρινα πουα της εταιρίας www.roomseven.com, η οποία έχει συνδυαστεί με μία ταπετσαρία με σχέδιο καρό και διακοσμητικά αντικείμενα διαφόρων σχεδίων. Όλα τα υπόλοιπα όπως ο καναπές, το πάτωμα και οι κουρτίνες είναι σε ουδέτερα χρώματα.

Source: rubyandroseinteriors.blogspot.

ταπετσαρια πουα σε υπνοδωματιουΈνα υπνοδωμάτιο σε αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου. Υποθέτω ότι στον λευκό τοίχο έχουν κολληθεί διάσπαρτα μαύρα στρογγυλά αυτοκόλλητα ενώ πάνω από το μικρό γραφείο έχουν τοποθετηθεί μαύρες κρεμάστρες σε επίσης στρογγυλό σχήμα.

Source: statigr.am /apieceofcake82 via emmas.blogg.se

υπνοδωματιο με ταπετσαρια πουαΚαι πάλι ένα υπνοδωμάτιο με μια DIY “ταπετσαρία”. Όπως και στην προηγούμενη φωτογραφία τα μαύρα πουα είναι στρογγυλά αυτοκόλλητα και έχουν τοποθετηθεί από την ιδιοκτήτρια. Καταπληκτική λεπτομέρεια η floral κουρτίνα.

Source: mysecondhandlife.indiedays.com


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *