Ευκολο σχεδιο για τσαντα!

Το project που θα δούμε σήμερα είναι πραγματικά πολύ πολύ εύκολο. Δε χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη δεξιοτεχνία αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ χαρούμενο και πολύ όμορφο! Θα δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια καρδιά για σχέδιο σε τσάντα, ρούχο, πετσέτα ή σε οποιοδήποτε ύφασμα θέλουμε.

Η πολύ έξυπνη ιδέα είναι της Bobby Byrd και τη βρήκαμε στο blog της, το clumsycrafter.com, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει πλήθος από ενδιαφέρουσες ιδέες για χειροτεχνίες.

καρδια: σχεδιο για τσαντα

σχεδιο για τσαντα καρδια

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε το σχέδιο μας, είναι:

  • μια απλή (λευκή κατά προτίμηση) υφασμάτινη τσάντα
  • χρώμα ειδικό για ρούχα
  • ένα μολύβι από αυτά που έχουν μια μικρή γόμα στην κορυφή τους
  • μια καρδιά από χαρτόνι

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η δουλειά που έχουμε να κάνουμε είναι πολύ εύκολη. Αρχικά, τοποθετούμε την καρδιά από χαρτόνι επάνω στο ύφασμα. Στη συνέχεια, αφού βάλουμε χρώμα στη γόμα του μολυβιού, πατάμε με το μολύβι περιμετρικά της καρδιάς όσες φορές κρίνουμε εμείς ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο όταν αφαιρέσουμε το χαρτόνι για να μην κάνουμε κάποια μουντζούρα που φυσικά δε θέλουμε.

σχεδιο για τσαντα καρδια οδηγιες

 

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε βεβαίως να φτιάξουμε οποιοδήποτε σχέδιο εμείς θέλουμε και φυσικά σε όποιο ύφασμα θέλουμε (αρκεί αυτό να βάφεται με το χρώμα ειδικό για υφάσματα).


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *