Καταπληκτικο Street Art απο ολο τον κοσμο!

Το street art, η τέχνη του δρόμου στα ελληνικά, μπορεί μερικές φορές να μας καθηλώσει. Απόδειξη, οι φωτογραφίες που θα δούμε παρακάτω. Πρόκειται για μερικά από τα καλύτερα έργα street art του 2013 σύμφωνα με το εξειδικευμένο στην τέχνη του δρόμου, streetartutopia.com.

Αν και το street art έχει πολλές μορφές και περιλαμβάνει πολλές τεχνικές, η δική μου επιλογή για σήμερα αφορά σε έργα ζωγραφικής και μόνο. Ας τα δούμε ένα ένα και ας ξεφύγουμε για λίγο από την πεζή μας πραγματικότητα.

street art

street art γερμανιαΤο δέντρο αυτό βρίσκεται στο Potsdam της Γερμανίας και υπεύθυνοι για την οφθαλμαπάτη οι Daniel Siering και Mario Shu.street art γερμανια 2

Και η δεύτερη επιλογή, το“Holding Hand”, είναι από τη Γερμανία και μπορούμε να το δούμε από κοντά εάν επισκεφθούμε την πόλη Karlsruhe.

τεχνη στο δρομο στη γαλλιαΓια να δούμε αυτό το έργο του Nuxuno Xän, θα πρέπει να ταξιδέψουμε λίγο πιο μακριά μέχρι τη γαλλική Μαρτινίκα. Ο τύπος είναι πράγματι cool!!!

streetart νεα υορκη

“Waiting in vain” ή “Περιμένοντας μάταια” από έναν από τους μεγαλύτερους “καλλιτέχνες του δρόμου”, τον Banksy,  στα στόρια καταστήματος στη Νέα Υόρκη.

street art  πολωνιαΤοιχογραφία από τη Natalii Rak στους δρόμους της Πολωνίας!

 

street art  ηπα

Τα ποντικάκια του David Zinn στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολύ πολύ γλυκό!

street art  μεξικοΣτους δρόμους της Τιχουάνα στο Μεξικό θα δούμε αυτήν την θαυμάσια χελώνα. Με αυτά τα χρώματα έχουμε όλοι στο μυαλό μας το Μεξικό!

street art  νορβηγιαΜια εικόνα με πολλά μηνύματα γίνεται τέχνη στους δρόμους της Νορβηγίας. 

street art αγγλια“Better out than in” τιτλοφορεί ο Bansky το έργο του στο Λος Άντζελες.street art  μαλαισιαΣτους δρόμους της Μαλαισίας και της Κουάλα Λουμπούρ θα νιώθει κανείς ότι παρακολουθείται…


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *