Σταυροβελονια σε καρεκλα;

Ναι, σταυροβελονια σε καρεκλα! Όλα γίνονται αγαπημένες μου φίλες αρκεί να υπάρχουν ιδέες, διάθεση, χρόνος και υλικά! Υποθέτουμε πως αυτά τα έχουμε. Υποθέτουμε επίσης πως έχουμε και μια παλιά αγαπημένη καρέκλα που δε θέλουμε να αποχωριστούμε. Δεν ταιριάζει όμως με τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού! Τι κάνουμε; Όπως πολύ καλά καταλάβατε, ξεκινάμε τη σταυροβελονιά!

Ναι, αυτή που μάθαμε ή προσπαθήσαμε να μάθουμε ή προσπάθησαν να μας μάθουν τέλος πάντων όταν είμαστε μικρές. Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να εφαρμόσουμε όλες τις γνώσεις μας!

σταυροβελονια σε καρεκλα!!!

σταυροβελονια σε καρεκλα

Θα πάρουμε λοιπόν κλωστές στα χρώματα που μας αρέσουν και ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού μας, θα πάρουμε βελόνα και θα ξεκινήσουμε όπως έκαναν στο  mypoppet.com.au όπου και υπάρχει η φωτογραφία της συγκεκριμένης καρέκλας. Εκτός από τη φωτογραφία υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες για τις πολύ αρχάριες και για όσες έχουν να πιάσουν το κέντημα εδώ και χρόνια…

Σ.Σ Η αλήθεια είναι πως το κέντημα ήταν υποτιμημένο για πολύ καιρό. Ίσως φταίει το ότι οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας είχαν κάνει χιλιόμετρα με τη σταυροβελονιά και έπρεπε εμείς να σταματήσουμε το μαραθώνιο…Τώρα όμως θα πιάσουμε το νήμα από την αρχή και θα ξεκινήσουμε γιατί οι ιδέες για χειροποίητα με κέντημα είναι ατελείωτες και πολύ πολύ όμορφες! Στην πορεία θα δούμε περισσότερες. Και αυτό είναι υπόσχεση!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *