Πολυ χαλαρωτικο σκραμπ σωματος με ζαχαρη και baby oil!

Συνταγές για σπιτικά σκραμπ σώματος ή προσώπου υπάρχουν άπειρες στο διαδίκτυο. Τις βλέπουμε, τις διαβάζουμε και μερικές φορές τις φτιάχνουμε και τις δοκιμάζουμε. Μία από αυτές που θα δοκιμάσουμε σίγουρα είναι η συνταγή της Kelly από την Καλιφόρνια η οποία μας υπόσχεται πως με αυτο το σκραμπ θα χαλαρώσουμε και θα κοιμηθούμε σαν μωρά!

Τις οδηγίες τις είδαμε στο πανέμορφο blog της, το smartschoolhouse.com , όπου μπορεί να βρει κανείς και πολλές άλλες όμορφες ιδέες!

σπιτικο σκραμπ σωματος με ζαχαρη και baby oil!

σκραμπ σωματος με ζαχαρη και baby oil

Για να φτιάξουμε το σκραμπ θα χρειαστούμε τρία υλικά, αυτά που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Ζάχαρη και δύο γνωστά προϊόντα περιποίησης για μωρά και όχι μόνο…

σκραμπ σωματος με ζαχαρη και baby oil υλικα

2 1/2 κούπες ζάχαρη, 1/4 της κούπας από το ένα προϊόν κι 1/4 της κούπας από το δεύτερο προϊόν είναι τα βασικά υλικά μας. Τα αναμειγνύουμε κι έχουμε έτοιμο το σκραμπ μας στο λεπτό. Εάν θέλουμε να δώσουμε περισσότερο χρώμα, η Kelly μας προτείνει να χρησιμοποιήσουμε και μερικές σταγόνες από χρώμα ζαχαροπλαστικής. Για να δώσει το υπέροχο μωβ χρώμα που βλέπουμε στη φωτογραφία ανέμειξε έξι σταγόνες κόκκινου και τέσσερις σταγόνες μπλε χρώματος κι έπειτα πρόσθεσε το χρώμα στο αρχικό μείγμα.

Καλή χαλάρωση!!!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *