Πως θα μετατρεψουμε μια βρεφικη κουνια!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δώσει αυτό που λέμε έναν σκασμό λεφτά για να αγοράσουμε τη βρεφική κούνια του πρώτου μας παιδιού. Πολύ γρήγορα καταλαβαίνουμε πως δεν τις χρειαζόμαστε πια και πρέπει να τις αντικαταστήσουμε…Τι να τις κάνουμε όμως που δεν έχουν πια θέση στο παιδικό δωμάτιο;

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε φυσικά είναι να τις χαρίσουμε σε ανθρώπους που μπορεί να τις έχουν ανάγκη. Μερικές φορές όμως δε μπορούμε να το κάνουμε για διάφορους λόγους. Μπορεί η κούνια να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, να μη θέλουμε να αποχωριστούμε κάτι το οποίο μας είναι τόσο αγαπημένο ή να μη βρίσκουμε κάποιον που πραγματικά να τη χρειάζεται. Να πετάξουμε τη βρεφική κούνια του παιδιού μας ούτε λόγος.

Πως θα μετατρεψουμε μια βρεφικη κουνια!

Τί μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Θα μετατρέψουμε τη βρεφική κούνια σε κάτι χρήσιμο. Οι ιδέες είναι πολλές!

βρεφικη κουνια-γραφειο

Στο achadosdedecoracao.blogspot μετέτρεψαν την κούνια σε γραφείο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν οδηγίες αλλά για κάποιον που “πιάνει το χέρι του” δε φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο! Σούπερ ιδέα!

βρεφικη κουνια γραφειο 2Στο alittlelearningfortwo.blogspot, όπου και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες, έφτιαξαν πάλι γραφείο αλλά για το παιδικό δωμάτιο.

βρεφικη κουνια-περιοδικα

Στο bluecricketdesign.net είχαν μια πιο εύκολη αλλά όμορφη ιδέα. Χρησιμοποίησαν μόνο τα πλαϊνά του κρεβατιού για να οργανώσουν τα περιοδικά τους!!!

βρεφικη κουνια-πινακας

Εάν αποφασίσετε να διαλύσετε τη βρεφική κούνια τίποτε δεν πρέπει να πάει χαμένο. Ούτε το κομμάτι με τις σούστες! Η φωτογραφία είναι από το pinterest. Δυστυχώς δε μπόρεσα να βρω την αρχική πηγή της!

βρεφικη κουνια-βαγονι

Στο creatingbycami.blogspot είχαν την πιο διασκεδαστική ιδέα! Μετέτρεψαν τη βρεφική κούνια σε βαγόνι για πολύ πολύ παιχνίδι!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *