Πινακας απο παλια κομματια παζλ!

Τα παζλ με τα οποία παίζουν τα παιδιά συνήθως αχρηστεύονται γρήγορα είτε επειδή κάποιο κομμάτι τους έχει χαθεί είτε γιατί το έχουν βαρεθεί είτε γιατί απλά τα παιδιά περνούν την ηλικία για την οποία είναι φτιαγμένο το παζλ και δεν το θέλουν πια.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν με τα εναπομείναντα κομμάτια ενός παλιού παζλ; Αντί να τα πετάξουμε μπορούμε να φτιάξουμε έναν ωραιότατο πίνακα αφηρημένης τέχνης για το δωμάτιο των παιδιών, όπως έκανε η Miriam Nolte.

πινακας φτιαγμενος απο παλια κομματια παζλ

παζλ φτιαχνουμε πινακα

H Miriam Nolte είναι μία Γερμανίδα που ζει στην Ισπανία και έφτιαξε αυτόν τον υπέροχο πίνακα χρησιμοποιώντας έναν καμβά και πολλά κομμάτια από τα παλιά παζλ των παιδιών της. Οργάνωσε τα κομμάτια ανά χρώμα και στην συνέχεια τα κόλλησε επάνω σε έναν καμβά.
Εμείς μπορούμε να επιλέξουμε ένα οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο θέλουμε. Είναι μια κατασκευή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και τα μικρότερα παιδιά.
Εάν θέλει κανείς βέβαια να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο μπορεί να φτιάξει όχι μόνο έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης αλλά ακόμη ακόμη κι ένα πορτρέτο ή μια εικόνα. Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή των χρωμάτων.
Επισκεφθείτε το blog της Miriam για να δείτε αυτήν και πολλές άλλες όμορφες ιδέες.

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *