Παιδικο παζλ απο ξυλακια χειροτεχνιας!

Τα παζλ συγκαταλέγονται στα παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη της αντίληψης καθώς και του συντονισμού χεριού και ματιού του μικρού παιδιού και αυτός είναι ένας από του λόγους που είναι και τόσο δημοφιλή. Τι θα λέγατε όμως αν, αντί να αγοράσετε το επόμενο παζλ που θα χαρίσετε στο μικρό σας, να το κατασκευάσετε μαζί; Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα περάσετε όμορφες δημιουργικές στιγμές μαζί του αλλά και θα το βοηθήσετε να αναπτύξει και τις καλλιτεχνικές του τάσεις!

 Σε αυτή τη λογική κινείται η πολύ όμορφη χειροτεχνία που βρήκαμε στο plainvanillamom.com και καθώς μας άρεσε πάρα πολύ, σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως!

DIY παζλ απο ξυλακια χειροτεχνιας!

παζλ απο ξυλακια χειροτεχνιας 1Για να φτιάξετε τα παζλ θα χρειαστείτε ξυλάκια για χειροτεχνίες, κουπ πατ μπισκότων σε ό, τι σχέδια θέλετε, ένα μολύβι, μπογιές και πινέλα!

Με τη βοήθεια των κουπ πατ σχεδιάζετε το περίγραμμα στα ξυλάκια και έπειτα βάφετε τα σχέδια με τις μπογιές σας. Τόσο απλά!!!

παζλ με ξυλακια χειροτεχνιας 2Για περισσότερες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο project αλλά και άλλες πολύ ωραίες χειροτεχνίες επισκεφτείτε το plainvanillamom.com.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *