Privacy Policy

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του pompom.gr.

Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις  χρήσης της ιστοσελίδας. Χρησιµοποιώντας την ιστοσελίδα τεκµαίρεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και πλήρως αποδεχτεί χωρίς καµία επιφύλαξη τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε εκ των όρων και προϋποθέσεων αυτών, παρακαλούµε να εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα και να µην κάνετε χρήση αυτής.

Το περιεχόµενο της ιστοσελίδας απευθύνεται σε ενήλικες και δεν έχει σχεδιαστεί προς χρήση από ανηλίκους.

Αποθήκευση Στοιχείων Προστασία δεδοµένων

Κατά την επίσκεψή σας στο pompom.gr, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισµένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε µε την ιστοσελίδα, η ηµεροµηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται µε σκοπό να βελτιώσουµε την ποιότητα και το περιεχόµενο της ιστοσελίδας.

Το pompom.gr σέβεται την επιθυµία σας για προστασία και εµπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδοµένων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία . Προσωπικά σας δεδοµένα αποθηκεύονται µόνο εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσατε στα αντίστοιχα πεδία. Το pompom.gr συλλέγει και επεξεργάζεται αυτά τα δεδοµένα, σύµφωνα µε τις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νοµοθεσίας.

Cookies

Τα cookies είναι µικρά αρχεία κειµένου που αντιγράφονται στο σκληρό δίσκο σας από µία ιστοσελίδα. Τα cookies δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζηµιά στον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies της παρούσας ιστοσελίδας δεν συγκεντρώνουν προσωπικά δεδοµένα σχετικά µε εσάς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies οποτεδήποτε µέσω των ρυθµίσεων στο πρόγραµµα αναζήτησής (browser) σας. Κατά κανόνα τα cookies χρησιµοποιούνται στην ιστοσελίδα µόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτή, για το σκοπό ανώνυµων, στατιστικών εκτιµήσεων και για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της ιστοσελίδας από τον εκάστοτε χρήστη. Τα cookies ενδέχεται µερικές φορές να εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς σε συγκεκριµένα τµήµατα της ιστοσελίδας, για τους οποίους θα ενηµερωθείτε εάν προσπελάσετε ένα από αυτά τα τµήµατα.

Δικαιώµατα Πνευµατικής Ιδιοκτησίας (Copyright)

Τα κείµενα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα αρχεία ήχου, τα αρχεία κίνησης, τα αρχεία εικόνας και η διάταξή τους στην ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νοµοθεσία σχετικά µε την προστασία δικαιωµάτων πνευµατικής ιδιοκτησίας.

Ενδέχεται η ιστοσελίδα να περιέχει εικόνες, τα δικαιώµατα πνευµατικής ιδιοκτησίας των οποίων ανήκουν σε τρίτους.

Αποκλεισμός ευθύνης

Το pompom.gr δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων (websites) και σελίδων που ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), τα οποία επιλέγει να επισκεφθεί ο επισκέπτης μέσω σύνδεσμων (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners) που φιλοξενούνται στο pompom.gr. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οι επισκέπτες οφείλουν να απευθυνθούν απευθείας στους αντίστοιχους τόπους (web sites) και σελίδες. Το pompom.gr σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ούτε αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τόπων και των σελίδων αυτών ούτε συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται στo pompom.gr παρέχονται χωρίς οποιαδήποτε ρητή η σιωπηρή εγγύηση . Αν και θεωρούµε ότι οι παρεχόµενες πληροφορίες είναι ακριβείς, ενδέχεται να περιλαµβάνουν λάθη και ανακρίβειες. Σε καμία περίπτωση δε φέρoυμε ευθύνη για τυχόν ζημιά που ήθελε προκληθεί στον επισκέπτη κατά την επίσκεψή του στο pompom.gr, από οποιαδήποτε αιτία και ενδεικτικά λόγω μη ορθότητας ή μη πληρότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας. Ο αποκλεισµός της ευθύνης του pompom.gr συµπεριλαµβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζηµίας από τυχόν µετάδοση οποιουδήποτε ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισµό του χρήστη.

Ως χρήστης αποδέχεστε ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα αυτή γίνεται µε δική σας ευθύνη και αναλαµβάνετε κάθε κίνδυνο που πιθανόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας.

Πολιτική διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του pompom.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Σε κάθε περίπτωση το pompom.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο. Η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών. Επιπλέον στην περίπτωση των δεσμών (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, το pompom.gr δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Τελικοί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του pompom.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, ερμηνεύoνται με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών ενώ διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του pompom.gr και των επισκεπτών/χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της παρούσας συμφωνίας, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.