Πορτοκαλι κραγιον:το νεο hot trend για Ανοιξη/Καλοκαιρι 2014!

Υπό κανονικές συνθήκες, το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό το οποίο κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να αποχωριστεί ποτέ! Γι΄αυτή τη σεζόν όμως, το πορτοκαλι κραγιον είναι το νέο hot trend στα χείλη. Σύμφωνα, πάντα, με τους ειδικούς της μόδας που γνωρίζουν καλύτερα!

Για να λέμε την αλήθεια, η ιδέα ενός πορτοκαλι κραγιον στην αρχή μπορεί να ξενίσει κάπως. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και με πολλά πράγματα που έρχονται στη μόδα κατά καιρούς! Ας μην ξεχνάμε πως, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι άντρες, όλες οι γυναίκες δεν είμαστε διαρκώς με ένα περιοδικό μόδας στο χέρι και μερικά πράγματα ίσως να θέλουν το χρόνο τους!

πορτοκαλι κραγιον: hot trend για Ανοιξη/Καλοκαιρι 2014!

Βλέποντας όμως μερικές φωτογραφίες από τη συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 των Dsqared2, ομολογούμε πως το πορτοκαλι κραγιον  τελικά μας αρέσει πολύ! Ταιριάζει στα χρώματα της μέσης Ελληνίδας και μάλιστα μοιάζει να κολακεύει ιδιαίτερα τις μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες!

πορτοκαλι κραγιον dsq1

 

πορτοκαλι κραγιον dsq2

 πορτοκαλι κραγιον 4

πορτοκαλι κραγιον dsq3

Img Source: experience.dsquared2.com

Tip: Μια ασφαλής επιλογή είναι να επιλέξετε κάποιο πορτοκαλι κραγιον που να έχει περισσότερο κόκκινο χρώμα παρά κίτρινο. Τα νέον πορτοκαλί και αυτά με το περισσότερο κίτρινο παρά κόκκινο είναι αρκετά εκκεντρικά και δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους γυναικών και σε όλες τις ώρες.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *