Φτιαξτε πινακες με χαρτι και ενα στρογγυλο punch!

Συχνά ψάχνουμε τι πίνακες να αγοράσουμε για το σπίτι μας αγνοώντας πως μπορούμε  να φτιάξουμε μόνοι μας πολύ όμορφα πράγματα για τα οποία θα είμαστε περήφανοι, χωρίς καν να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι πινακες με χαρτι που μπορούμε να φτιάξουμε πολύ – πολύ εύκολα έχοντας σαν μοναδικό μας εργαλείο ένα στρόγγυλο punch! Κοιτάξτε και μόνοι σας πόσα σχέδια μπορείτε να δημιουργήσετε και πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα απλό κομμάτι χαρτί σε ένα έργο τέχνης που θα κοσμήσει το σπίτι σας.

6 ευκολοι πινακες με χαρτι

πινακες με χαρτι 1

  1. Πολύχρωμα χαρτιά κομμένα με στρόγγυλο punch για έναν χαρούμενο πίνακα από το mermag.blogspot.gr.
  2. Λίγα πουά από χρυσό χαρτί για το υπνοδωμάτιο. Η φωτογραφία είναι από το brunchatsaks.blogspot.gr.
  3. Ένα τρίπτυχο στα χρώματα του ροζ, του μαύρου και του χρυσού. Η φωτογραφία και το tutorial βρίσκονται στο forchicsake.com.
  4. Στο americancrafts.typepad.com κόψαν πολλούς χάρτινους κύκλους και τους κόλλησαν πάνω στον καμβά σχηματίζοντας μια καρδιά. Ένας όμορφος πίνακας που μπορεί να γίνει και ένα πολύ πρωτότυπο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
  5. Δυο πίνακες που φτιάχτηκαν έτσι ώστε η επιφάνειά τους να μοιάζει με λέπια ψαριού. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο www.youaremyfave.com.
  6. Η ίδια τεχνική χρησιμοποιήθηκε και για τον ολόχρυσο πίνακα του letsgosunning.com.

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *