Ενας πινακας ζωγραφικης της καλλιτεχνιδας Heather Hansen πολυ διαφορετικος!

H καλλιτεχνης Heather Hansen από τη Νέα Ορλεάνη συνδυάζει στο έργο της “Emptied Gestures” ( “Κενές Χειρονομίες” στα ελληνικά) την αγάπη της για τη ζωγραφική και το χορό. Ξαπλωμένη στο πάτωμα επάνω σε έναν αρκετά μεγάλο καμβά και κρατώντας στα χέρια της κάρβουνα ζωγραφικής, καταφέρνει με τις χορευτικές κινήσεις του σώματός της να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης.

Η καλλιτέχνης ντυμένη στα μαύρα, χρησιμοποιεί όλα τα μέλη του σώματος της και γίνεται προσωρινά “ένα” με το έργο της. Εντυπωσιακό και μοναδικό δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά όλη η διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι συμμετρικές χορευτικές κινήσεις της καταγράφονται στον καμβά και αναδύουν συμμετρικά σχήματα και σχέδια που μας θυμίζουν το τεστ κηλίδων μελάνης Ρόρσαχ.

Ενας πινακας ζωγραφικης με καρβουνο της καλλιτεχνιδας Heather Hansen!

καλλιτεχνης Heather Hansen ξεκιναει τον πινακα ζωγραφικης της

πινακας ζωγραφικης με καρβουνο απο τη καλλιτεχνης Heather Hansen

με δυο καρβουνα ζωγραφικης στο χερι η καλλιτεχνης Heather Hanson δημιουργει απιστευτους πινακες

με χορευτικες κινησεις και καρβουνο ζωγραφικης η καλλιτεχνης Heather Hanson δημιουργει συμμετρικα σχεδια

Οι φωτογραφίες είναι του Brian Tarnowski και μπορείτε να τις δείτε στη προσωπική σελίδα της καλλιτέχνιδας Heather Hansen, όπου υπάρχει και ένα βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο έφτιαξε έναν από τους πίνακες της. Σας προτείνω να το δείτε γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Περισσότερες φωτογραφίες βήμα προς βήμα από ένα performace της καλλιτέχνης θα βρείτε στην ιστοσελίδα  www.mymodernmet.com.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *