Ομορφες πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια!

Για τα παιδιά που αγαπούν τις χειροτεχνίες βρήκαμε και θα σας δείξουμε σήμερα μερικές πολύ όμορφες ιδέες για πασχαλινές χειροτεχνίες.

Μπορούν να τις φτιάξουν για να παίξουν με αυτές ή για να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο και γιατί όχι και το σαλόνι του σπιτιού σας.

Είναι όμορφες και διασκεδαστικές!

ομορφες πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια!

 πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια γιρλαντα

Τα παιδιά, με τη βοήθειά μας εάν είναι μικρά, μπορούν να φτιάξουν μια πολύ όμορφη γιρλάντα από πλαστικά αβγά. Ούτως ή άλλως έχουν μαζέψει αρκετά τις ημέρες αυτές από εμάς, από φίλους και συγγενείς…Τη φωτογραφία την είδαμε στο bhg.com.

 πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια γιρλαντα φακελος

Η Martha Stewart, μεταξύ άλλων, μας προτείνει τους φακέλους-λαγουδάκια που θα φιλοξενήσουν τις λιχουδιές των παιδιών.

 πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια γιρλαντααβγο

Ένα τεράστιο αβγό που θα χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση παραθύρου. Οι κατασκευές αυτές ονομάζονται στα αγγλικά suncαtchers δηλαδή παγίδες φωτός. Τις οδηγίες για να φτιάξετε το αβγό-suncatcher μπορείτε να τις βρείτε στο crafting.squidoo.com. Στο pompom.gr μπορείτε να δείτε ένα παρόμοιο project με οδηγίες γραμμένες στα ελληνικά.

 πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια φλιτζανια

Στο blog της Sunghee, το creativityinprogress.com βρήκαμε την παραπάνω φωτογραφία. Αυτά που βλέπετε είναι φλιτζανάκια για τις μικρές κυρίες, φτιαγμένα από πλαστικά αβγά!! Επισκεφθείτε το blog της Sunghee για να δείτε πώς και πόσα καταπληκτικά πράγματα έφτιαξε με τα πλαστικά αβγά!

 πασχαλινες χειροτεχνιες για παιδια πλασματακια

Τα πλασματάκια αυτά μπορούν να τα φτιάξουν και τα μικρότερα παιδιά αρκεί να τους δώσουμε τα κατάλληλα υλικά. Η φωτογραφία είναι από το makeandtakes.com.

Πηγή: genethlia.gr


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *