Διακοσμηστε το παιδικο δωματιο με μαυροπινακα!

Διακοσμήστε το παιδικο δωματιο με μαυροπινακα και θα δώσετε στα παιδάκια σας πολύ μεγάλη χαρά! Από μικρά έχουν την τάση να ζωγραφίζουν τους τοίχους και να εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργικότητα τους. Με έναν τοίχο μαυροπίνακα θα αποφύγουμε το συνηθισμένο “όχι” και βεβαίως το καθάρισμά των τοίχων.

Μπορούμε σχεδόν σε όλα τα χρωματοπωλεία να βρούμε χρώμα μαυροπίνακα και μάλιστα, σε περίπτωση που δεν μας εκφράζει το μαύρο, να επιλέξουμε ένα ‘άλλο χρώμα. Επιπλέον, μπορούμε να βάψουμε έναν ολόκληρο τοίχο με χρώμα μαυροπίνακα ή ένα μικρό κομμάτι του τοίχου σε μια μικρή γωνία του δωματίου.

Όταν κατά διαστήματα δεν θα χρησιμοποιείται ο μαυροπίνακας από τα παιδιά, καλό θα ήταν να εκφράσουμε και εμείς τη δημιουργικότητα μας με μια τεράστια ζωγραφιά ή ένα δικό μας σχέδιο που θα λειτουργεί αποκλειστικά ως διακόσμηση δωματίου.

Όπως και να έχει, ο μαυροπίνακας, παρότι μαύρος, θα ομορφύνει το παιδικό δωμάτιο ή όποιον άλλο χώρο έχετε επιλέξει εσείς.

Διακοσμηστε το παιδικο δωματιο με μαυροπινακα!

παιδικο δωματιο με μαυροπινακα

Μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός ανεκμετάλλευτου playroom όπου οι δύο τοίχοι που βρίσκονται δεξιά και αριστερά της πόρτας έχουν βαφτεί με μαυροπίνακα. Source: 6thstreetdesignschool.blogspot.ca

playroom και παιδικο δωματιο με μαυροπινακα - διακοσμηση

Εδώ μόνο το κάτω μέρος ενός τοίχου έχει βαφτεί με χρώμα μαυροπίνακα. Αξίζει να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες του άρθρου, είναι πανέμορφες. Από το πολύ ωραίο blog της Radostina Boseva  www.79ideas.org

γωνια του σπιτιου η παιδικο δωματιο με μαυροπινακα

Ο τοίχος στη γωνία των παιδιών με τα παιχνίδια έχει βαφτεί με μαυροπίνακα. Source: madebygirl.blogspot.gr

παιδικο δωματιο με μαυροπινακα πανω απο το κρεβατι

Σε αυτό το παιδικό δωμάτιο μόνο ο τοίχος πάνω από το κρεβάτι έχει βαφτεί με μαυροπίνακα. Source: blog.studiopebbles.com


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *