Χειροποιητη παιδικη σκηνη δωματιου!

Να μια έξυπνη ιδέα για όλες εμάς που έχουμε βαρεθεί να μαζεύουμε κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και διάφορα αυτοσχέδια στηρίγματα από τα επίσης αυτοσχέδια “σπιτάκια” των παιδιών μας. Πότε γκρινιάζουμε και πότε όχι αλλά σχεδόν πάντα το επιτρέπουμε γιατί κι εμείς θυμόμαστε-αμυδρά ή καθαρά δεν έχει σημασία- πόσο ωραίο είναι αυτό το παιχνίδι για τα παιδιά.

Την επόμενη φορά όμως που θα τους έρθει ξαφνικά η ιδέα να στήσουν το σπιτικό τους, θα είμαστε προετοιμασμένοι καλύτερα. Πώς; Θα έχουμε προλάβει να φτιάξουμε αυτήν την χειροποιητη παιδικη σκηνη δωματιου που είδαμε στο centsationalgirl.com. Προσωπικά, ίσως δεν προλάβω την επόμενη φορά αλλά είναι κάτι που θα το συμπεριλάβω σίγουρα στην ατελείωτη λίστα με αυτά που θέλω να φτιάξω και δεν προλαβαίνω! Εξάλλου, αμαρτία εξομολογουμένη….

χειροποιητη παιδικη σκηνη δωματιου!

 χειροποιητη παιδικη σκηνη δωματιου

Τι έκανε όμως η Kate; Μέτρησε το τραπέζι της, ένωσε κομμάτια υφάσματος για να καλύψει τα πλαινά αλλά και το επάνω μέρος του τραπεζιού κι έκοψε τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού. Έφτιαξε και μερικές μικρές κουρτίνες από διαφορετικό ύφασμα και τις έραψε στα παράθυρα. Εάν χρειάζεστε περισσότερες οδηγίες επισκεφθείτε το blog της, το centsationalgirl.com, και διαβάστε όλες τις οδηγίες βήμα προς βήμα. Είναι πολύ αναλυτικές και απευθύνονται ακόμη και στους αρχάριους του χειροποίητου!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *