Εντυπωσιακη ανακαινιση: Απο ντουλαπα σε χωρο χειροτεχνιας!

Μια εντυπωσιακή ανακαίνιση ή μάλλον μετατροπή μιας ντουλάπας σε χωρο χειροτεχνιας. Μια πολύ καλή ιδέα με καταπληκτικό αποτέλεσμα από τη σελίδα www.beneathmyheart.net την οποία μόλις την είδα, θέλησα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Αρχικά η Traci, η τυχερή ιδιοκτήτρια και οραματίστρια αυτού του χώρου χειροτεχνίας, αφού είχε αδειάσει τη ντουλάπα, αφαίρεσε το άνω μέρος του τοίχου της ντουλάπας για να μοιάζει ο χώρος σαν εσοχή και όχι σαν …ντουλάπα και τον έβαψε στο ίδιο χρώμα με τον υπόλοιπο χώρο.

Εντυπωσιακη ανακαινιση: Απο ντουλαπα σε χωρο χειροτεχνιας!

ανακαινιση εσωτερικη ντουλαπας.μετατροπη σε χωρο χειροτεχνιας

Σε αυτό το σημείο άρχισε η τοποθέτηση του πάγκου και των ραφιών. Στο κάτω μέρος του χώρου τοποθετήθηκαν δεξιά και αριστερά ράφια για τη φύλαξη των υλικών σε καλάθια και από πάνω ένα μεγάλο κομμάτι MDF σε ρόλου πάγκου. Μετέπειτα τοποθετήθηκαν πάνω από τον πάγκο διάτρητα πάνελ εργαλείων, τα οποία βάφτηκαν σε έντονο χρώμα. Για να τοποθετηθούν τα δύο ράφια έπρεπε να βαφτούν πρώτα τα έξι ξύλινα στηρίγματα σε λευκό χρώμα. Στην πρόσοψη των ραφιών και του πάγκου καρφώθηκαν ξύλινα καμπυλωτά τελειώματα (τα οποία επίσης βάφτηκαν σε λευκό χρώμα) με στόχο να δώσουν μια πιο προσωπική νότα. Στο τέλος άρχισε η οργάνωση των εργαλείων και υλικών με τη βοήθεια των αξεσουάρ για τα διάτρητα πάνελ.

Μπράβο, πολύ ωραίο αποτέλεσμα και σίγουρα πολύ πρακτικό!

Περισσότερες φωτογραφίες και οδηγίες μπορείτε να δείτε στο Blog της Traci.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *