5 μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου!

Ερωτευμένες ή μη, εορτάζουσες ή όχι,  η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας -τα νύχια σας εν προκειμένω- προσφέροντάς σας ένα εντυπωσιακό μανικιούρ στο πνεύμα της αμφιλεγόμενης αυτής γιορτής!

Όσο για τα σχέδια, οι καρδούλες ως αναμενόμενο έχουν την τιμητική τους με  διαφορετικές όμως τεχνικές και χρώματα για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο!

Μερικές από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι τόσο κατατοπιστικές που δεν θα χρειαστείτε και πολλά λόγια για να φτιάξετε τα νύχια σας. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να επισκεφθείτε τις πηγές για να βρείτε τα αυθεντικά tutorials με αναλυτικές οδηγίες.

Τα πιο ομορφα μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου

μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου 1Καρδιές με μαύρο περίγραμμα αλλά και έντονα χρώματα χαρακτηρίζουν το μανικιούρ που βρήκαμε στο divinecaroline.com .

 

μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου 2Ροζ και κόκκινο για ένα πολύ ρομαντικό μανικιούρ από το lovemaegan.com.

μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου 3Μια έξυπνη τεχνική για ombre νύχια στις αποχρώσεις του κόκκινου. Πηγή: thebeautydepartment.com.

μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου 4Μανικιούρ με μεγάλες καρδιές από το thedailypolish.com.

μανικιουρ για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου 5Και μια ακόμη έξυπνη τεχνική για ombre καρδούλες από το pintutorials.blogspot.gr.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *