Μοναδικο λουρι για φωτογραφικη μηχανη!

Ένας άντρας δε θα καταλάβει ποτέ γιατί εμείς οι γυναίκες βαριόμαστε εύκολα και γρήγορα σχεδόν τα πάντα. Ακόμη και το λουρί της φωτογραφικής μας μηχανής. Και όμως, κύριοι μου, ακόμη και αυτό θα το αλλάξουμε, αρκεί να περάσει από το μυαλό μας και να βρούμε μια καλή ιδέα. Όπως αυτή της Brittany Watson Jepsen από το thehousethatlarsbuilt.com η οποία έφτιαξε ένα πολύ γυναικείο λουρι για φωτογραφικη μηχανη χρησιμοποιώντας λίγο δέρμα κι ένα φουλάρι.

Laura Ashley λουρι για φωτογραφικη μηχανη!

λουρι για φωτογραφικη μηχανη με φουλαρι

Η Britanny πήρε λοιπόν ένα πολύ όμορφο φουλάρι της Laura Ashley, δύο κομμάτια δέρματος, δύο κρίκους και δύο γάντζους για τσάντες. Έκοψε τα δερματάκια στο κατάλληλο σχήμα και τα πέρασε μέσα από τους κρίκους. Στη συνέχεια τα έραψε έτσι ώστε το καθένα από αυτά να γίνει μια “θήκη” για τις άκρες του φουλαριού. Στο τέλος έραψε την κάθε θήκη. Το ράψιμο έγινε με ραπτομηχανή και με τις σωστές κλωστές κάτι το οποίο επιβάλλεται καθώς το ζητούμενο μας είναι ένα όμορφο αλλά και γερό λουρι για φωτογραφικη μηχανη. Γιατί ωραία είναι να έχουμε ένα όμορφο λουρί αλλά καλό είναι να έχουμε και τη μηχανή σώα…

Στο  thehousethatlarsbuilt.com μπορείτε να βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες και φωτογραφίες για να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας όμορφο λουρί με κάποιο από τα φουλάρια ή κασκόλ που θα βρείτε ξεχασμένα στη ντουλάπα σας.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *