Χειροποιητα δερματινα αξεσουαρ για μαλλια!

Όταν λέμε χειροποίητα δεν εννοούμε πως θα αγοράσουμε κάποια χειροποίητα αξεσουάρ αλλά πως θα τα φτιάξουμε μόνες μας με λίγο δερματάκι ή δερματίνη που μας περίσσεψε από προηγούμενη δουλειά μας.

Δε θα χρειαστούμε παρά ένα μικρό κομμάτι δέρματος οπότε ας ψάξουμε καλύτερα στα συρτάρια ή στη ντουλάπα μας. Όλο και κάτι θα βρεθεί! Ξεκινάμε λοιπόν γρήγορα γρήγορα για να δούμε τα δερματινα αξεσουαρ για μαλλια που περιμένουν να στολίσουν το κεφαλάκι μας!

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια λουλουδι

Καθόλου διακριτικό και καθ΄όλα εντυπωσιακό λουλούδι! Θα το φτιάξουμε με δέρμα το οποίο θα κόψουμε προσεκτικά στο σχήμα των πετάλων ενός λουλουδιού. Θα χρειαστούμε ακόμη, ένα κλιπ για τα μαλλιά, ένα μικρό κομματάκι τσόχας, θερμοκόλλα, και μια κορδέλα! Οι αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο iammommahearmeroar.net

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια σκυλακι

Αυτό το όμορφο και πρωτότυπο σκυλάκι θα το φτιάξουμε με ένα μικρό κομμάτι δέρματος. Θα κόψουμε πρώτα το σώμα του σκύλου κι έπειτα ένα μικρότερο κομμάτι για να φτιάξουμε το αυτί του. Στο αυτί θα κολλήσουμε γκλίτερ και όταν στεγνώσει θα το κολλήσουμε στο σώμα του σκύλου. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο abeautifulmess.com.

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια κορδελα

Η δερμάτινη κορδέλα φαίνεται κλασική κι εύκολη αλλά δεν είναι. Προσέξτε λιγάκι τα “στριφογυριστά” σημεία της κορδέλας που την κάνουν ιδιαίτερη. Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λίγα λόγια το tutorial κι έτσι θα πρέπει να το δείτε με όλες του τις λεπτομέρειες στο melissaesplin.com.

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια φιογκακι

Κλασικό δερμάτινο φιογκάκι από το καταπληκτικό deliacreates.com  που προφανώς προσθέτει σε τσαχπινιά…

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια ευκολο

Εύκολο, γρήγορο και όμορφο αξεσουάρ που θα φτιάξουμε με μια λωρίδα δέρματος κι ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά. Θα το δείτε στο cupcakesandcashmere.com.

δερματινα αξεσουαρ για μαλλια τσιμπιδακια

Αυτά τα τσιμπιδάκια καθώς και μερικές πολύ όμορφες δερμάτινες κορδέλες θα τα δείτε στο makeit-loveit.com. Κόβουμε το δερματάκι στα σχήματα που θέλουμε και τα ράβουμε μεταξύ τους. Περνάμε ένα κλασικό μαύρο τσιμπιδάκι μέσα από την κλωστή και voila!


Comments

Χειροποιητα δερματινα αξεσουαρ για μαλλια! — 1 Comment

  1. Hello blogger, i must say you have very interesting content here.
    Your website can go viral. You need initial traffic only.

    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *