Κρυψτε το router!!!

Έχοντας το router στο σαλόνι – όπως και αρκετοί από εσάς φαντάζομαι – κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη είμαι με το αισθητικό αποτέλεσμα που παρουσιάζει!!! Ψάχνοντας λοιπόν τρόπους για να κρύψω το router έπεσα πάνω σε μερικές πολύ ωραίες και έξυπνες ιδέες.

Βέβαια, κάποιες από τις ιδέες που θα δείτε παρακάτω με προβλημάτισαν λίγο μιας και δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι το να βάλουμε π.χ. το router μέσα σε ένα κουτί αποθήκευσης ( η συγγραφέας πάντως του συγκεριμένου tutorial διαβεβαιώνει πως αν κάνετε τρύπες στα πλαϊνά του κουτιού δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα).

Εν πάση περιπτώσει αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε κάποια από τις ιδέες που ακολουθούν, καλό θα ήταν όταν φεύγετε από το σπίτι να βγάζετε από την πρίζα το router σας  για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!!!

Κρυψτε το router με στυλ!

1. κρυψτε το router με το κάλυμμα ενός βιβλίου

κρυψτε το router 1

Με το κάλυμμα ενός παλιού βιβλίου μπορείτε φτιάξετε μια πολύ όμορφη και στιλάτη “κρυψώνα” για το router σας. Τις αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε στο anamublog.com.

2. κρύψτε το router σε κουτιά αποθήκευσης

κρυψτε το router 3

Στο sweetsanitydesigns βάλανε το router μέσα σε κουτιά αποθήκευσης… Λεπτομέρειες θα βρείτε στο αντίστοιχο blog.

3. κρύψτε το router σε ένα ντουλάπι

κρυψτε το router 2

Όχι μόνο το router αλλά και όλα τα συναφή καλώδια κρύψανε σε ένα ξύλινο ντουλάπι στον τοίχο. Η ωραία ιδέα και η φωτογραφία βρίσκεται στο mamamekko.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *