Φτιαξτε ενα μοντερνο κηροπηγιο απο χαλκο!

 Όπως σας έχουμε πει και στο άρθρο μας ο Χαλκός στη διακόσμηση-5 DIY ιδέες,ο χαλκός αυτή τη στιγμή αποτελεί μια από τις top προτάσεις στο χώρο της διακόσμησης. Αν και στο προαναφερθέν post μας σας είχαμε προτείνει να βάψετε με σπρέι παλιά αντικείμενα προκειμένου να τους δώσετε την όψη του χαλκού, σήμερα έχουμε βρει μια πολύ ωραία ιδέα για να φτιάξετε μόνοι σας ένα μοντερνο κηροπηγιο χρησιμοποιώντας λεπτό χάλκινο σωλήνα τον οποίο μπορείτε να  προμηθευτείτε από καταστήματα με χρώματα-σιδηρικά.

Στο blog της Jennifer λοιπόν, δηλαδή στο www.amerrymishapblog.com,θα βρείτε και εσείς όχι μόνο περισσότερες λεπτομέρειες για την κατασκευή του κηροπήγιου που θα σας παρουσιάσουμε εδώ εν συντομία, αλλά και πολλές άλλες ιδέες διακόσμησης.

Φτιαξε μονος ενα μοντερνο κηροπηγιο απο χαλκο!

μοντερνο κηροπηγιο 1

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, για το κηροπήγιο αυτό θα χρειαστεί να πάτε σε ένα κατάστημα με χρώματα-σιδηρικά και να αγοράσετε ένα λεπτό σωλήνα χαλκού: προσοχή, ο σωλήνας αυτός είναι αρκετά εύκαμπτος για να φτιάξετε το κηροπήγιο της φωτογραφίας, αλλά δεν είναι τόσο εύκαμπτος ώστε να φτιάξετε πιο μικρά και περίτεχνα αντικείμενα!

Ξεκινήστε να φτιάχνετε το κηροπήγιο λυγίζοντας το σωλήνα και τυλίγοντάς τον γύρω από κάτι στρογγυλό για να φτιάξετε τη βάση (η Jennifer για παράδειγμα χρησιμοποίησε μια μεγάλη συσκευασία κολλητικής ταινίας). Συνεχίστε λυγίζοντας με τα χέρια σας το σωλήνα μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, “καρφώστε” το κερί πάνω στο κηροπήγιο.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *