8 χειροτεχνιες με καρυδια για μικρα παιδια!

Τα περισσότερα μικρά παιδιά αγαπούν πολύ τις χειροτεχνίες κι ενθουσιάζονται όταν αντί για τα κλασικά υλικά, όπως χαρτόνια και χαρτιά, τους δίνουμε περίεργα υλικά για να φτιάξουν τις δημιουργίες τους. Τα καρύδια ανήκουν κι αυτά στα περίεργα υλικά που μπορεί να μην τα έχουμε σκεφτεί ποτέ όταν φτάνει η ώρα της χειροτεχνίας.

Και όμως, είναι ένα πολύ ωραίο υλικό για να φτιάξει κανείς πάρα πολλά και όμορφα πραγματάκια. Κάποιες από τις χειροτεχνίες που θα δούμε σήμερα μπορούν να  τις φτιάξουν ακόμη και τα μικρά παιδιά μόνα τους ενώ για κάποιες άλλες θα χρειαστούν τη δική μας βοήθεια ή τη βοήθεια μεγαλύτερων παιδιών.

χειροτεχνιες με καρυδια για τα μικρα παιδια!

χειροτεχνιες με καρυδια για παιδια 8

Οδηγίες για την κάθε χειροτεχνία θα βρείτε στις πηγές που βλέπετε παρακάτω, με εξαίρεση την τρίτη χειροτεχνία με τις πασχαλίτσες για την οποία δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η αρχική της πηγή. Η φωτογραφία όμως από μόνη της είναι επαρκώς επεξηγηματική. Όπως και οι υπόλοιπες φωτογραφίες! Εξάλλου, τα παιδιά στο τέλος πάντα αυτοσχεδιάζουν! Αυτό βέβαια είναι και το σημείο που αρέσει περισσότερο στους γονείς. Δε νομίζετε;

  1. Source: oneperfectdayblog.net
  2. Source: flossieteacakes.blogspot
  3. Source: pinterest.com
  4. Source: redtedart.com
  5. Source: livingcrafts.com
  6. Source: crowroosterscrow.blogspot
  7. Source: redtedart.com
  8. Source: notimeforflashcards.com

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *