Διακοσμηση λαμπατερ με…καλσον!

Μήπως ήρθε η ώρα να “αλλάξετε τα φώτα” στο παλιό σας λαμπατέρ και ψάχνετε πρωτότυπους και έξυπνους τρόπους για να το καταφέρετε; Αν ναι, ρίξτε μια ματιά στην πολύ ωραία ιδέα της Mandi που χρησιμοποίησε καλσόν (ναι καλά διαβάσατε καλσόν) για να φτιάξει μοναδικά φωτιστικά σε υπέροχα σχέδια!

Όπως λέει και η ίδια, η ιδέα της ήρθε όταν είδε ένα  καλσόν με σχέδια που ταίριαζαν απόλυτα με  τη διακόσμηση του σπιτιού της. Έτσι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει εντυπωσιακά καλσόν για να “ντύσει'”  τα καπέλα των λαμπατέρ της!

Εμείς εδώ θα σας δείξουμε δύο από τα υπέροχα φωτιστικά που έφτιαξε και αν σας αρέσουν μπορείτε να επισκεφτείτε το www.vintagerevivals.com για τις αναλυτικές οδηγίες αλλά και τις άκρως κατατοπιστικές φωτογραφίες.

Και μια μικρή παρατήρηση: αυτό που θα πρέπει να προσέξετε για να φέρετε εις πέρας το φιλόδοξο σχέδιο είναι το μέγεθος του καλσόν (επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε ένα καλσόν σε μεγάλο νούμερο) αλλά και το μέγεθος του καπέλου του λαμπατέρ (το οποίο όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να είναι αντιστρόφως ανάλογο του μεγέθους του καλσόν!!!). Με απλά λόγια: μεγάλο καλσόν-μικρο καπελο λαμπατερ και είμαστε εντάξει!

Ιδεες για να μεταμορφωσουμε ενα καπελο λαμπατερ με ενα … καλσον!

καπελο λαμπατερ 1

Λαμπατέρ με ασπρόμαυρα γεωμετρικά σχέδια.

καπελο λαμπατερ 2

Και τα μάλλινα καλσόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ενός φωτιστικού!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *