Πρωτοτυπη DIY ιδεα: Μια καλοκαιρινη τσαντα “καρπουζι”!

Μια πολύ ωραία και πρωτότυπη καλοκαιρινη τσαντα “καρπουζι” την οποία ανακάλυψα στη φανταστική σελίδα madame-citron.fr και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Το καρπούζι είναι ένα φρούτο πολύ δροσερό, μας θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα και έχει πολύ ωραία χρώματα. Σίγουρα θα έχετε δει και τις μικρές τσάντες φακέλους σε σχήμα καρπουζιού, οι οποίες θα είναι το καλοκαίρι που μας έρχεται πολύ στη μόδα.

Η Madame Citron λοιπόν πήρε μια απλή βαμβακερή τσάντα και την μετέτρεψε σε ένα πολύ μοντέρνο αξεσουάρ, με το οποίο θα εντυπωσιάσετε.

Πρωτοτυπη DIY ιδεα: Μια καλοκαιρινη τσαντα “καρπουζι”!

καλοκαιρινη τσαντα καρπουζι

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα ακόλουθα: Μια πλυμένη και σιδερωμένη τσάντα από 100% βαμβάκι, βαφές για ύφασμα σε κόκκινο και πράσινο χρώμα (ακολουθούμε τις οδηγίες στη συσκευασία), έναν μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο, γάντια και 2 κουβάδες.

Οι οδηγίες είναι πολύ απλές: Βουτάμε το κάτω μέρος της τσάντας (περίπου τα 3/4) σε κόκκινο χρώμα για ύφασμα, το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου και το ξεπλένουμε με κρύο νερό. Ακριβώς την ίδια διαδικασία ακολουθούμε για το επάνω μέρος της τσάντας, αυτή τη φορά με ένα πράσινο χρώμα για ύφασμα. Αφήνουμε την τσάντα να στεγνώσει και προσθέτουμε με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο τους σπόρους του καρπουζιού.

Αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες βήμα προς βήμα θα βρείτε στη σελίδα της Madame Citron.


Comments

Πρωτοτυπη DIY ιδεα: Μια καλοκαιρινη τσαντα “καρπουζι”! — 1 Comment

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *