Τα υπερρεαλιστικα ματια του Jose Vergara aka Redosking!

Ο Χοσέ Βεργκάρα (Jose vergara aka Redosking) είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος υπερρεαλιστής ζωγράφος που γεννήθηκε στο Μεξικό, μεγάλωσε στην Ισπανία και ζει τελευταία στο Τέξας των ΗΠΑ. Εάν και μόλις 19 ετών τα έργα του γνωρίζουν παγκόσμια πολύ μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία.

Ο Χοσέ Βεργκάρα, σε ηλικία 8 ετών κόντεψε να χάσει το δεξί του χέρι αλλά αυτό αντί να τον εμπόδισει του έδωσε ώθηση για να ασχοληθεί περισσότερο με τη ζωγραφική και να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του.

Jose Vergara aka Redosking

Jose Vergara1

Με ξύλινα μολύβια σε διάφορα χρώματα δημιουργεί τα σχέδιά του, με πιο γνωστά τα υπερρεαλιστικά μάτια με την απίστευτη λεπτομέρειά τους.

Jose Vergara2

Jose-Vergara3

Ο ίδιος έχει πει πως οι μεγαλύτερές του επιρροές ήταν ο Ισπανός ράπερ Nach και ο JRR Tolkien αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του κόσμου, όπως ο Αριστοτέλης, ο Γκάντι και ο Νελσον Μαντέλα. “Για μένα αυτοί οι άνθρωποι ήταν δάσκαλοι στην τέχνη του ζην”.

Το έργο του Jose Vergara  το έχουν αγκαλιάσει θερμά τα social media. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο  instagram μπορεί να θαυμάσει κανείς όλα τα έργα του.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *