Διακοσμηση παρτι με honeycomb balls!

Τα honeycomb balls δεν είναι παρά διακοσμητικές μπάλες σε σχήμα κηρύθρας. Στο εξωτερικό είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό και μπορεί κανείς να τις βρει πολύ εύκολα στο εμπόριο. Τις χρησιμοποιούν ως συνήθως για τη διακόσμηση των πάρτι, είτε πρόκειται για πάρτι μικρών παιδιών είτε ενηλίκων.
Για να φτιάξει κανείς τα honeycomb balls θα χρειαστεί αναλυτικές οδηγίες γιατί αρχικά φαίνεται να είναι ένα αρκετά μπερδεμένο project. Δεν είναι δύσκολη αλλά είναι μια χρονοβόρα κατασκευή που απαιτεί υπομονή και κατανόηση των οδηγίων.

διακοσμηση παρτι με honeycomb balls

honeycomb balls decor 2013

  1. Στο shopsweetlulublog.com υπάρχουν οδηγίες για να φτιάξουμε τα κρόσσια και να τα περάσουμε στις μπάλες. Είναι μια, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή διακόσμηση!
  2. Honeycomb balls για τη διακόσμηση ενός γαμήλιου πάρτι στην ύπαιθρο είδαμε στο southernweddings.com. Ξεφεύγει λίγο από αυτά που έχουμε συνηθίσει για ένα γαμήλιο πάρτι αλλά μοιάζει να είναι ωραία ιδέα!
  3. Διακόσμηση οδοντογλυφίδας με honeycomb balls βρήκαμε στο asubtlerevelry.com. Χαριτωμένο!
  4. Χαρούμενη και γιορτινή γιρλάντα φτιαγμένη με διακοσμητικές μπάλες από το ohhappyday.com.
  5. Πολύ πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο με honeycomb balls από το studiodiy.com.
  6. Αναλυτικές οδηγίες και βήμα προς βήμα φωτογραφίες για να φτιάξετε κι εσείς αυτές τις υπέροχες διακοσμητικές μπάλες θα βρείτε στο genethlia.gr.

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *