5 οχι και τοσο συνηθισμενες γλαστρες!

Η σημερινή μας δημοσίευση είναι μια απόδειξη της θεωρίας που λέει ό,τι δεν πρέπει να πετάμε τίποτε πριν σιγουρευτούμε πως δε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο.

Θα δούμε πέντε γλάστρες για τα λουλούδια μας οι οποίες πριν γίνουν γλάστρες δε μπορούσαν να φανταστούν ποτέ αυτήν την καλώς ενοούμενη κατάληξη τους.

ανακυκλωνουμε παλια αντικειμενα και τα μετατρεπουμε σε γλαστρες!

Ξεκινάμε με μια γλάστρα που μπορούμε να φτιάξουμε από ένα παλιό σουρωτήρι το οποίο δε χρησιμοποιούμε πια. Με ένα σχοινί ή αλυσίδα θα κρεμάσουμε το σουρωτήρι σε ένα άγκιστρο που έχουμε καρφώσει στο ταβάνι της κουζίνας μας. Η ιδέα και η φωτογραφία είναι από το thisoldhouse.com.

γλαστρες περιεργες σουρωτηρι

Τις παλιές μας γαλότσες δε θα τις πετάξουμε γιατί μπορούν να γίνουν πρωτότυπες γλάστρες για τον κήπο μας. Στο hgtvgardens.com μπορεί κανείς να δει περισσότερες λεπτομέρειες.

γλαστρες περιεργες γαλοτσες

Ένα άλλο κουζινικό σκεύος, αυτή τη φορά ένα παλιό τσαγερό, μπορεί να μετατραπεί σε πολύ κομψή γλάστρα για τα μυρωδικά της κουζίνας μας. Η φωτογραφία είναι από το shelterness.com

γλαστρες περιεργες τσαγερο

Ένα παλιό γραφείο ή μια παλιά συρταριέρα μπορεί να γίνει vintage γλάστρα για τα λουλούδια μας. Η φωτογραφία είναι από το penny-pennystreasures.blogspot.

γλαστρες περιεργες συρταρια

Τέλος, εάν ψάξετε στις αποθήκες της γιαγιάς ή της μαμάς και βρείτε έναν παλιό πολυέλαιο, κρατήστε τον. Στο diyshowoff.com μπορείτε να δείτε όλο το tutorial για να φτιάξετε αυτήν την πολύ όμορφη και πρωτότυπη γλάστρα!

γλαστρες περιεργες πολυελαιος


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *