Διακοσμηση με ιμιτασιον φυλλα χρυσου!

Τα ιμιτασιον φυλλα χρυσου, τα οποία μπορεί να τα βρει κανείς εύκολα στα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, είναι ένα υλικό με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε πολλές χειροτεχνίες όπως κοσμήματα και πίνακες.

Το πλούσιο όμως χρώμα του χρυσού και η λάμψη του μπορούν να δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε ο,τιδήποτε και εάν φτιάξουμε με τα φύλλα χρυσού. Ακόμη και τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στα σπίτια μας μπορούν να γίνουν ξεχωριστά εάν τα “χρυσώσουμε” όπως πρέπει!

διακοσμηση με ιμιτασιον φυλλα χρυσου!

διακοσμηση με ιμιτασιον φυλλα χρυσου

  1. Πανέμορφα επιχρυσωμένα πήλινα γλαστράκια! Ο λαμπερός χρυσός συνδυάζεται άψογα με την τερακότα δίνοντάς της τη λάμψη που της λείπει. Δείτε όλες τις οδηγίες στο  designsponge.com.
  2. Στο cohesiverandomness.blogspot διακόσμησαν με φυλλα χρυσου το εσωτερικό του καπέλου ενός φωτιστικού. Πώς; Πρώτα το ψέκασαν με κόλλα σε σπρέυ και στη συνέχεια άπλωσαν τα φύλλα χρυσού. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την πηγή.
  3. Στο innovativeinterior.blogspot έφτιαξαν ένα χρυσό πίνακα ξεκινώντας από την αρχή. Έβαψαν τον καμβά, ψέκασαν με κόλλα και στη συνέχεια άπλωσαν τα φύλλα χρυσού.
  4. Ένας ταπεινός διακόπτης λαμπερός όσο ποτέ! Στο sarahhearts.com υπάρχει ένα πολύ όμορφο tutorial για να μπορέσουμε κι εμείς να μεταμορφώσουμε τους δικούς μας διακόπτες!

Στο ελληνικό buildnet.gr μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες και tips εάν θέλετε να επιχρυσώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *