4 τροποι για να μεταμορφωσουμε το ψυγειο μας!

Μήπως είναι μία από αυτές τις ημέρες που θέλετε να αλλάξετε τα πάντα μέσα στο σπίτι; Που όλα σας φαίνονται παλιά και βαρετά και η σκέψη “μα τι σκεφτόμουν όταν το αγόραζα” δε σας αφήνει σε ησυχία; Ή μήπως πολύ απλά το παλιό σας ψυγείο σας τη δίνει στα νεύρα; Συμβαίνει κι αυτό και σε πολλούς συμβαίνει συχνότερα από ό,τι φαντάζεστε.

Για να αγοράσουμε όμως καινούρια πράγματα, χωρίς να έχουν χαλάσει τα παλιά, ούτε λόγος. Η εποχή δεν ενδείκνυται για τέτοιες κινήσεις. Χωρίς καμία ενοχή όμως μπορούμε να μεταμορφώσουμε το παλιό μας ψυγείο και να ανανεώσουμε το χώρο και τη διάθεσή μας.

4 τροποι για να μεταμορφωσουμε το ψυγειο μας

psigeia-test

 

  1. Ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξουμε την εμφάνιση ενός ψυγείου είναι, ως γνωστόν, να βάλουμε διάφορα πραγματάκια στην πόρτα του. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι όμως τι πραγματάκια θα βάλουμε και με ποιον τρόπο…Στο howdoesshe.com είχαν την ιδέα να πάρουν μερικές κορνίζες, ελαφριές και φθηνές, και να τις βάψουν σε χρώματα που ταιριάζουν με τη διακόσμηση του υπόλοιπου χώρου. Αφού τις στόλισαν με κορδέλες και ζωγραφιές, τις κόλλησαν με μαγνήτες στην πόρτα του ψυγείου. Δείτε στο howdoesshe.com όλες τις λεπτομέρειες.
  2. Ψυγείο, μαυροπίνακας, πράσινο χρώμα. Και όμως μπορούν να συνυπάρξουν και τα τρία στο ψυγείο μας σύμφωνα με το dailydanny.com και τις οδηγίες του Danny Seo. Ο ίδιος χρησιμοποιεί μια ειδική βαφή για πίνακες που υπάρχει στο εξωτερικό και λέγεται  chalkboard paint. Πάντως κάνοντας μια γρήγορη έρευνα στο ελληνικό διαδίκτυο θα βρει κανείς πολλές συνταγές για να φτιάξει μόνος του μπογιά για πίνακα.
  3. Η διάσημη Martha Stewart έκανε κάτι πολύ πιο εύκολο. Κόλλησε σε κάθε πόρτα του ψυγείου μια επιφάνεια φελλού κι έκανε τον δικό της πίνακα ανακοινώσεων και αναρτήσεων!
  4. Από το designsponge.com είναι η επόμενη ιδέα. Ντύνουμε το ψυγείο μας με ταπετσαρία σε χρώματα και σχέδια που μας ανεβάζουν τη διάθεση.

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *