Πως μεταφερουμε μια παιδικη φωτογραφια σε ξυλο!

Εννοείται φυσικά πως με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε μια οποιαδήποτε φωτογραφια σε ξυλο. Ο τίτλος έχει να κάνει με το συγκεκριμένο tutorial το οποίο δείχνει παιδικές φωτογραφίες και πώς μπορούμε να τις μεταφέρουμε επάνω σε ξύλο.

Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα υλικά. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να πειραματιστούμε στην αρχή με μια φωτογραφία που δε σημαίνει πολλά για εμάς καθώς την πρώτη φορά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά.

πως μεταφερουμε μια  φωτογραφια σε ξυλο!

Θα χρειαστούμε λοιπόν, εκτός από αγαπημένες φωτογραφίες, κομματάκια ξύλου, κόλλα mod podge και ένα πινέλο.

Ξεκινάμε κόβοντας την φωτογραφία στο μέγεθος που χρειαζόμαστε (όση είναι περίπου και η επιφάνεια του ξύλου). Δε χρειάζεται να είναι άψογα κομμένη, μάλιστα είναι καλύτερα να την κόψουμε με το χέρι για να δώσουμε μία παλαιότητα στην όψη της.

πως μεταφερουμε μια φωτογραφια σε ξυλο

Απλώνουμε την mod podge επάνω στην επιφάνεια του ξύλου και κολλάμε επάνω την φωτογραφία μας. Στη συνέχεια με ένα πινέλο απλώνουμε τη mod podge επάνω στη φωτογραφία. Αφήνουμε να στεγνώσει και εάν χρειαστεί απλώνουμε και δεύτερη στρώση mod podge. Αυτό ήταν! ΄Εχουμε φτιάξει ένα ωραιότατο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο ή ένα συγκινητικό δωράκι για τους παππούδες!

πως μεταφερουμε μια φωτογραφια σε ξυλο 2

Περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο twobusyblondes.com όπου και βρήκαμε το πολύ όμορφο tutorial.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *