Κομψες και κοριτσιστικες φλοραλ “τοιχογραφιες”!

Η Eline Pellinkhof είναι σχεδιάστρια και εικονογράφος από την Ολλανδία που τελευταία ασχολείται με συλλογές για υλικά χόμπι και σχεδιάζει πανέμορφες στάμπες και μοτίβα για scrapbooking και κάρτες. Στο πολύ όμορφο blog της, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει τις εικονογραφήσεις της, βρήκαμε και την φλοραλ “τοιχογραφια” την οποία θα δούμε σήμερα.

Είναι ένα τριαντάφυλλο στον τοίχο το οποίο μοιάζει να είναι κεντημένο αλλά φυσικά δεν είναι. Το έχει φτιάξει με κολλητικές ταινίες σε διάφορα χρώματα.

Κομψες και κοριτσιστικες φλοραλ “τοιχογραφιες”!

φλοραλ "τοιχογραφιες"Είναι ένα έργο της υπομονής βέβαια αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει. Πώς μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς; Με δύο τουλάχιστον τρόπους. Ο πρώτος είναι να κάνουμε ό,τι έκανε και η Eline. Να κόψουμε δηλαδή πολλές κολλητικές ταινίες σε σχήμα σταυρού και να τις κολλήσουμε στον τοίχο σύμφωνα με το σχέδιο μας.

φλοραλ "τοιχογραφιες" με χρωματιστες κολλητικες ταινιες

Ο δεύτερος τρόπος είναι να ζωγραφίσουμε τους σταυρούς με πινέλα ζωγραφικής και ακρυλικά χρώματα όπως έκαναν στο mrs-ferguson.blogspot.hu. Μπορούμε, εάν μας διευκολύνει αυτό, να φτιάξουμε πρώτα μια αυτοσχέδια σφραγίδα σε ένα κομμάτι φελλού ή απλά να ζωγραφίσουμε τους σταυρούς απευθείας στον τοίχο.

φλοραλ "τοιχογραφιες" με ακρυλικα χρωματα

Το αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε παρακάτω, είναι σχεδόν το ίδιο, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την τεχνική!

φλοραλ "τοιχογραφιες" με ακρυλικα χρωματα 2


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *