Ομορφα fashion illustrations απο γυναικες καλλιτεχνες!

Τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με το illustration τους γνώρισα και τους εκτίμησα πολύ όταν πριν από αρκετό καιρό έκανα τις πρώτες μου δειλές προσπάθειες να ασχοληθώ με κάποιο γνωστό λογισμικό σχεδίασης και άρχισα να ψάχνω για έργα τα οποία θα μπορούσα να “ξεσηκώσω” για να εξασκηθώ!

Μ΄αυτά και μ΄αυτά έφτασα σε διάσημους fashion illustrators που κάνουν καταπληκτική δουλειά στο χώρο της μόδας. Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς κάποιων από αυτών μπορούμε να δούμε σήμερα μαζί. Δείτε τα κι επιλέξτε εσείς ποιά (δεν ξέρω γιατί αλλά επέλεξα μόνο γυναίκες καλλιτέχνες…)  fashion illustrator σας αρέσει περισσότερο!

 fashion illustrations

GloriaRadio fashion illustration 1

GloriaRadio fashion illustration 2

 

GloriaRadio fashion illustration 3

H Gloria Radio είναι ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα τη Βαρκελώνη και ασχολείται με το σχέδιο και τις εικονογραφήσεις σε ρούχα και υφάσματα.

fashion illustrations LauraLaine1

fashion illustrations LauraLaine2

fashion illustrations LauraLaine3

Η Laura Laine είναι εικονογράφος με έδρα το Ελσίνκι. Σπούδασε σχέδιο μόδας στο Πανεπιστήμιο Τέχνης και Σχεδίου του Ελσίνκι. Επικεντρώθηκε στην εικονογράφηση για της μόδα και δημιούργησε μια εκπληκτική σειρά από σχέδια μόδας σε υπερβολικό στιλ.

SandraSuy1

SandraSuy2

Η Sandra Suy γεννήθηκε και ζει στη Βαρκελώνη.Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Βαρκελώνη κι έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλες εταιρίες από το χώρο της μόδας.

Sunnygu1

 

Sunnygu2

Η Sunny Gu γεννήθηκε στην Κίνα και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Στο έργο της βρίσκουμε σουρεαλιστικά πορτραίτα με ζωντανά χρώματα, πλούσιες λεπτομέρειες και ευχάριστα συναισθήματα.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *