Ατελειωτο παιχνιδι με DIY παιδικες σκηνες

Όπως το λέει και ο τίτλος, οι DIY παιδικες σκηνες προσφέρουν σε όλα ! (το τονίζω αυτό) τα παιδιά πολλές ώρες ατελείωτου παιχνιδιού. Αφού έχουν στήσει τη σκηνή, απλώνουν κάτω αρκετές κουβέρτες και τοποθετούν όλα τα μαξιλάρια του σπιτιού μέσα σε αυτήν. Για να μη μιλήσουμε για τα παιχνίδια, μετακομίζουν και αυτά στη σκηνή.  Όποια παιχνίδια δε χωράνε, τα βρίσκουμε σε κοντινή απόσταση γύρω από τη σκηνή.

Εάν θέλουμε να μάθουμε το λόγο αρκεί να θυμηθούμε τα δικά μας παιδικά χρόνια όπου μας άρεσε να δημιουργούμε κρυψώνες κάτω από σεντόνια και κουβέρτες (που τότε παιδικές σκηνές…).

Εσείς με διάφορα υλικά μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπες σκηνές για τα παιδάκια σας, αρκεί να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας.

Ατελειωτο παιχνιδι με DIY παιδικες σκηνες

DIY παιδικες σκηνες - ινδιανικη σκηνη για παιχνιδι

Φανταστική χειροποίητη ινδιάνικη σκηνή για παιδιά την οποία θα ζηλεύουν και οι μεγάλοι. Η ομάδα του www.thehandmadehome.net κατασκεύασε με έξι καδρόνια, τα οποία ενώθηκαν στο πάνω μέρος με σκοινί, και πολλά κομμάτια υφάσματος, τα οποία τυλίχτηκαν με τη βοήθεια ενός πιστολιού σιλικόνης και ενός καρφωτικού, αυτήν την υπέροχη σκηνη patchwork χωρίς ράψιμο.

DIY παιδικες σκηνες για παιδικο δωματιο

Μια απλή κατασκευή είναι αυτή η μικρή παιδική σκηνή που αποτελείται από 5 καδρόνια και ένα μεγάλο κομμάτι υφάσματος το οποίο σταθεροποιείται στα καδρόνια με τέσσερα λαστιχάκια σε κάθε του γωνία. Περισσότερες φωτογραφίες θα δείτε στο mycakies.com

κρεμαστες DIY παιδικες σκηνες για παιδικο δωματιο η κηπο

Μια τέλεια κρυψώνα είναι αυτή η χειροποίητη και χωρίς ράψιμο παιδική σκηνή με Hula Hoop. Ένα παλιό σεντόνι σταθεροποιήθηκε με τη βοήθεια παραμάνων στο Hula Hoop. Η ιδέα είναι από τη σελίδα www.alannageorge.com. Την ελληνική μετάφραση μπορείτε να τη διαβάσετε στη σελίδα genethlia.gr

Στο άρθρο μας Χειροποιητη παιδικη σκηνη δωματιου! θα βρείτε άλλη μια πρόταση για παιδική σκηνή.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *