5 ιδεες διακοσμησης με πομ πομ!

Τα πομ πομ, όπως άλλωστε φαίνεται και από τον τίτλο του blog μας, μας αρέσουν πολύ. Δεν είμαστε όμως η εξαίρεση γιατί τα πομ πομ αρέσουν στον περισσότερο κόσμο. Είναι ζωηρά, παιχνιδιάρικα, εύκολο να φτιαχτούν και κολλάνε παντού…

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πομ πομ για να διακοσμήσουμε κάτι που ήδη έχουμε, όπως ένα μαξιλάρι, ή να φτιάξουμε ένα ολόκληρο εργόχειρο με αυτά, όπως το χαλάκι της πρώτης μας φωτογραφίας.

Για να δούμε όμως από κοντά πέντα από τα εργόχειρα που, ανάμεσα στα τόσα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ξεχώρισαν το 2013!

ιδεες διακοσμησης με πομ πομ

ιδεες διακοσμησης με πομ πομ

 

  1. Η Luis Gomes, από το  casa.abril.com.br , για να φτιάξει αυτό το πανέμορφο χαλάκι έφτιαξε πρώτα 564 πομ πομ! Στη συνέχεια, τα πέρασε και τα έδεσε σε ένα από αυτά τα αντιολισθητικά πλέγματα για χαλιά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εάν δείτε τις φωτογραφίες της θα καταλάβετε ακριβώς πώς γίνεται το χαλάκι. Το κείμενο δε θα βοηθήσει πολύ καθώς είναι γραμμένο στα πορτογαλικά, τα οποία, δυστυχώς, κι εγώ διόλου γνωρίζω. Οι φωτογραφίες όμως είναι πολύ επεξηγηματικές.
  2. Στο monsterscircus.com έραψαν πομ πομ στις γωνίες ενός μαξιλαριού και το έκαναν πολύ παιχνιδιάρικο. Για το μοτίβο του μαξιλαριού δε μπορώ να πω πολλά πράγματα, τα πομ πομ όμως με ενθουσίασαν!
  3. Μια ακόμη πιο παιχνιδιάρικη πρόταση από το smallforbig.com όπου και μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το tutorial για να φτιάξετε κι εσείς το ίδιο φωτιστικό! Είναι τέλειο για παιδικό δωμάτιο!!!
  4. Λευκά πομ πομ ραμμένα επάνω σε λευκό κουβερλί από το thelilypadcottage.com για όσους αγαπούν τις λεπτομέρειες!
  5. Ένα στεφάνι φτιαγμένο από πομ πομ είναι και η τελευταία από τις ιδεες διακοσμησης με πομ πομ για σήμερα. Οδηγίες θα βρείτε στο takecourageblog.com!

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *