Διακοσμηση τοιχου με αυτοκολλητα βινυλιου!

Διακοσμηση τοιχου με αυτοκολλητα βινυλιου είναι η σημερινή μας πρόταση. Ας το πιάσουμε όμως το θέμα από την αρχή του ξεκινώντας από το τι είναι τα αυτοκόλλητα βινυλίου ή αλλιώς αυτοκόλλητα PVC. Είναι αυτοκόλλητα εξαιρετικής αντοχής και χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιπτώσεις όπως σε υπαίθριες διαφημίσεις και σε αυτοκίνητα. Επίσης, πολλά από τα αυτοκόλλητα που πωλούνται για τη διακόσμηση δωματίων είναι τέτοιου είδους αυτοκόλλητα.

Υπάρχουν όμως στο εμπόριο αυτοκόλλητα βινυλίου για χειροτεχνίες και πωλούνται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Η αλήθεια είναι πως τα έχουμε δει σε e-shops του εξωτερικού αλλά όχι σε κάποιο αντίστοιχο ελληνικό. Εάν εσείς γνωρίζετε κάποιο ελληνικό κατάστημα θα χαρούμε να μας το πείτε γιατί είναι ένα υλικό με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει απίστευτα πράγματα.

Όπως απίστευτη είναι και η μεταμόρφωση που έκανε η Delia από το deliacreates.com στους τοίχους του σπιτιού της. Το αποτέλεσμα το βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες!

 

διακοσμηση τοιχου με αυτοκολλητα βινυλιου

διακοσμηση τοιχου με αυτοκολλητα βινυλιου diy ιδεες διακοσμησης

Τι έκανε όμως η Delia; Έκοψε τα φύλλα βινυλίου σε μικρά τετράγωνα κομματάκια και τα κόλλησε στον τοίχο. Τόσο απλό! Επισκεφθείτε το blog της για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη δουλειά! Εδώ απλά θα δούμε το πριν και το μετά το οποίο είναι αρκετό για να μας πείσει! Ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε φύλλα βινυλίου!

διακοσμηση τοιχου με αυτοκολλητα βινυλιου


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *