Πρωτοτυπη διακοσμηση με εξωτικα Tillandsias η αλλιως φυτα του αερα!

Μια πρωτοτυπη διακοσμηση με φυτα του αερα σε σχήμα καρδιάς από κοτετσόσυρμα. Τώρα ειδικά που επανέρχονται στη μόδα η διακόσμηση σπιτιού με φυτά, μπορείτε να τολμήσετε να φτιάξετε πολύ εύκολα μια “γλάστρα” και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όταν μιλάμε για τα φυτά του αέρα ή αλλιώς αερόφυτα, εννοούμε τα εξωτικά φυτά Tillandsias, τα οποία προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες και τις Δυτικές Ινδίες και, εδώ είναι το περίεργο, δε χρειάζονται καθόλου χώμα για να αναπτυχθούν. Επομένως δε χρειάζονται ούτε γλάστρα ούτε κάποιο άλλο δοχείο. Αυτό είναι και ένα από τα πλεονεκτήματα τους. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε πάνω σε διάφορα υλικά όπως γυαλί, ξύλο, πέτρες και όπως βλέπουμε εδώ να τα κρεμάσουμε σε ένα σύρμα. Αρκεί να βρίσκονται σε ένα ηλιόλουστο μέρος χωρίς απευθείας έκθεση στον ήλιο και να ποτίζονται με ένα δοχείο ψεκασμού ή να βρίσκονται σε ένα δοχείο με νερό. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν σίγουρα τα καταστήματα τα οποία εμπορεύονται φυτά Tillandsias.

Πρωτοτυπη διακοσμηση με φυτα του αερα!

διακοσμηση με φυτα του αερα

Για να φτιάξετε αυτή την εύκολη διακοσμηση με φυτα του αερα θα χρειαστείτε εκτός από τα φυτά, ένα κομμάτι κοτετσόσυρμα, το οποίο θα το κόψετε στο μέγεθος και στο σχήμα της επιλογής σας. Οδηγίες, περισσότερες φωτογραφίες και ένα πατρόν για τη καρδιά από κοτετσόσυρμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.knowhowshedoesit.com στην οποία βρήκαμε αυτή την όμορφη ιδέα.


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *