Πατουσακια,χερακια και δαχτυλομπογιες!

Εάν έχετε στο σπίτι σας μικρά πατουσάκια, στρουμπουλά χεράκια και δαχτυλομπογιές τότε μπορείτε να περάσετε ώρες φτιάχνοντας μικρά έργα τέχνης που θα τα λατρέψετε περισσότερο από τους δημιουργούς τους!

Εξάλλου, με πόσα πράγματα στον κόσμο μπορεί να συγκριθεί η χαρά και η υπερηφάνεια της μάνας για τα επιτεύγματα των παιδιών της;

μικρα εργα τεχνης με δαχτυλομπογιες

Όλες οι ζωγραφιές που συγκεντρώθηκαν γι αυτό το άρθρο έχουν για θέμα τους ζωάκια που είναι οπωσδήποτε ένα αγαπημένο θέμα των παιδιών. Η λίστα με τα ζώα που μπορούν να φτιάξουν οι μικροί μας καλλιτέχνες είναι μεγάλη κι έτσι αναγκαστικά έγινε μια επιλογή. Στις πηγές που υπάρχουν κάτω από τη φωτογραφία θα βρείτε περισσότερες ιδέες για ζωγραφική με δαχτυλομπογιές αλλά και άλλες μορφές δημιουργικής απασχόλησης για μικρά παιδιά.

δαχτυλομπογιες ζωακια

Πηγές

1.2.3 Το λιοντάρι, το φλαμίγκο και η τίγρης είναι από το theenchantedmanor.com. Αν και για τις συγκεκριμένες ζωγραφιές έχουν χρησιμοποιηθεί τέμπερες, έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα μας καθώς εύκολα μπορούν να γίνουν και με δαχτυλομπογιες απο τα μικρότερα παιδιά.

4. Ψαράκια από το pinterest.com

5. Αστακός από το stockpilingmoms.com

6. Κοτοπουλάκι από το ourcraftsnthings.com

7.Σαρανταποδαρούσα από το inrandom.com

8. Γαλοπούλα από το anklebiterart.blogspot

9. Τις αγελαδίτσες και πάρα πολλές άλλες ιδέες με δαχτυλομπογιές και ζωάκια μπορείτε να βρείτε στο funhandprintart.blogspot


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *