Φτιαξε τη δικη σου αθλητικη μπλουζα με αριθμους

Έχεις ένα παλιό απλό μπλουζάκι και θέλεις να το ανανεώσεις; Με λίγο κόπο και λίγα υλικά μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα τη δική σου αθλητικη μπλουζα με αριθμους και να είσαι μέσα στη μόδα.

Όταν αγοράζουμε τέτοιου είδους αθλητικά μπλουζάκια δεν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε τον αριθμό ή τις λέξεις οι οποίες αναγράφονται σε αυτό. Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι μπορούμε εμείς να διαλέξουμε τον αριθμό και τις λέξεις που θέλουμε. Έτσι θα είναι κάτι πολύ προσωπικό και συνάμα μοναδικό το οποίο θα το έχουμε μόνοι εμείς.

Για να φτιάξεις τη δική σου αθλητικη μπλουζα με αριθμους θα χρειαστείς ένα παλιό ή καινούριο μονόχρωμο μπλουζάκι, σιδερότυπο χαρτί (σε καταστήματα με εκτυπωτικό χαρτί) για ανοιχτό ή σκούρο ύφασμα, εξαρτάται από το μπλουζάκι που θα χρησιμοποιήσεις, έναν εκτυπωτή και ένα σίδερο. Αρχικά θα υπολογίσεις το μέγεθος των γραμμάτων και των λέξεων και μέσω του word ή του photoshop θα τα εκτυπώσεις στο σιδερότυπο χαρτί. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του σιδερότυπου χαρτιού και είσαι έτοιμη.

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι της Aimee από το πολύ ωραίο blog www.swellmayde.com, στο οποίο θα βρεις αναλυτικές οδηγίες.

Φτιαξε τη δικη σου αθλητικη μπλουζα με αριθμους

diy αθλητικη μπλουζα με αριθμους


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *