Χειροποιητα ανοιξιατικα στεφανια!

Ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους για να υποδεχθούμε την άνοιξη στο σπίτι μας είναι τα ανοιξιατικα στεφανια που μπορούμε να κρεμάσουμε στην πόρτα του σπιτιού μας και όχι μόνον. Στεφάνια φτιαγμένα από υλικά, χρώματα, σχέδια και λουλούδια που μυρίζουν άνοιξη και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Α και μία μικρή αλλά χρήσιμη συμβουλή: Μην περιμένετε πρώτα να τελειώσετε με την ανοιξιάτικη καθαριότητα-φρεσκάρισμα του σπιτιού και μετά να κρεμάσετε το στεφάνι στην πόρτα. Φτιάξτε το στεφάνι, κρεμάστε το και ίσως μετά να σας έρθει η διάθεση και για τις υπόλοιπες δουλειές…

ανοιξιατικα στεφανια που ξεχωρισαμε στο διαδικτυο

Ένα στεφάνι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει…Καταπληκτική ιδέα και δε θα μας πάρει και πολύ χρόνο!

Στεφάνι φτιαγμένο από νήμα σε ωραίο χρώμα και με πολύ όμορφες λεπτομέρειες στη διακόσμηση. Στον σύνδεσμο της φωτογραφίας μπορείτε να δείτε πώς θα τυλίξετε σωστά το νήμα γύρω από το στεφάνι αλλά και πώς θα φτιάξετε τα υπόλοιπα διακοσμητικά.

Στεφάνι τυλιγμένο με ανοιξιάτικο ύφασμα και όχι και τόσο διακριτικά λουλούδια. Αντί για τα πλαστικά λουλούδια θα προτιμούσαμε φρέσκα λουλούδια από τον κήπο (όσοι τυχεροί έχουν κήπο…)

Για τους ακόμη πιο τυχερούς που έχουν και λεμονιές στον κήπο δε μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από αυτό το μυρωδάτο ανοιξιάτικο στεφάνι!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *