Κλατς απο τα χερακια μας!

Πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε μόνοι μας κλατς; Σίγουρα όχι τόσο δύσκολο, ακόμη και εάν τα χεράκια μας δεν ανήκουν σε αυτήν την ευγενή κατηγορία  των άκρων που χαρακτηρίζονται “χρυσά”. Με λίγα λόγια ακόμη και εάν τα χέρια μας “δεν πιάνουν” και τόσο ή δεν τα έχουμε βάλει εμείς ποτέ να πιάσουν βελόνα και κλωστή μπορούμε να φτιάξουμε χαριτωμένα κλατς για τις πρωινές, απογευματινές ή βραδινές εξόδους μας!

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι μια σχετική έρευνα στο διαδίκτυο. ΟΚ, εσείς ούτε αυτό έχετε να κάνετε ! Φροντίσαμε!

κλατς, κλατς, κλατς

κλατς χειροποιητα 5 μοδα ομορφια

  1. Υπέροχο κλατς απο σουέντ και μάλιστα σε υπέροχο χρώμα. Στο designlovefest.com θα βρούμε το πατρόν, αναλυτικές οδηγίες αλλά και οκτώ διαφορετικές προτάσεις για να το διακοσμήσουμε.
  2. Κλατς φάκελος από το seekatesew.com όπου και μπορούμε να βρούμε το πατρόν και πολύ καλές οδηγίες.
  3. Στο twomaterialgirls.tumblr.com είχαν μια περίεργη ιδέα. Πήραν έναν πλαστικό φάκελο με σκρατς, από αυτούς που έχουμε στο γραφείο και τον έντυσαν με δύο διαφορετικά υφάσματα. Πώς; Έντυσαν το εσωτερικό του φακέλου με ύφασμα, χρησιμοποιώντας κόλλα ενώ για το εξωτερικό χρησιμοποίησαν βελόνα και κλωστή. Μας προειδοποιούν βέβαια πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να το φτιάξουμε καθώς δεν είναι εύκολο να ράψεις επάνω στο πλαστικό αλλά ούτε και να κολλήσεις το ύφασμα στο εσωτερικό του φακέλου.
  4. Κλατς με κρόσια για όσους τα αγαπούν. Η πρόταση είναι από το designsponge.com.
  5. Καταπληκτικό κλατς σε έθνικ στιλ που φτιάχτηκε από ένα παλιό κασκόλ. Στο swellmayde.com το κάνουν να φαίνεται πολύ εύκολο. Θα δούμε!

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *