Ανακυκλωστε τα παλια τζιν!

Είμαι σίγουρη πως στο διαδίκτυο θα έχετε συναντήσει αρκετές φορές διάφορες ιδέες για να ανακυκλώσετε τα παλιά σας τζιν, ιδέες που πολύ πιθανόν να σας έχουν ήδη πείσει πως δεν πετάμε ελαφρά τη καρδία τα παλιά μας ρούχα!

Και αν τυχόν δεν έχετε ήδη πειστεί, ας κάνουμε και εμείς εδώ μια προσπάθεια παρουσιάζοντάς σας 4 τρόπους για να μεταμορφώσετε τα παλιά, αγαπημένα τζιν που σίγουρα έχουμε όλοι στις ντουλάπες μας!

4 ιδεες για να ανακυκλωσετε τα παλια τζιν!

  • Ιδέα πρώτη: Στο  pm-betweenthelines μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξετε μια όμορφη τσάντα για το κολατσιό!!!
  • παλια τζιν: τσανταΙδέα δεύτερη: Από το ashbeedesign.com είναι το μαξιλαράκι της φωτογραφίας, όπου και θα βρείτε ολόκληρο το tutorial.
  • παλια τζιν: μαξιλαριΙδέα τρίτη : Αν έχετε κατοικίδιο μπορείτε να ράψετε τα μπατζάκια του παντελονιού σας, να τα γεμίσετε με την ειδική γέμιση για μαξιλάρια και να φτιάξετε έτσι ένα μαξιλαράκι για σκύλους! η φωτογραφία είναι από το  www.kidspacestuff.com.

παλια τζιν : μαξιλαρακι για σκυλουςΙδέα τέταρτη (και αγαπημένη!): Αν έχετε ένα μπαλκονάκι μπορείτε να μετατρέψτε τα παλιά σας τζιν σε … γλάστρες που σίγουρα θα κάνουν κάθε περαστικό να γυρνάει το κεφάλι όταν περνάει από κάτω!!! Η φωτογραφία είναι από το Pinterest.com.

παλια τζιν : γλαστρες


Comments

Ανακυκλωστε τα παλια τζιν! — 1 Comment

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *